maanantai 10. syyskuuta 2012

Irtiotto

Viikonloppuna meillä oli pieni irtiotto. Eeliksen serkulla oli ristiäiset ja sitä varten matkustimme 3 tunnin (plus pysähtyminen puolessa välissä matkaa) ajomatkan päähän hotelliin edellisenä päivänä.

En ottanut mukaan sokerimittaria mutta koitin pitää yllä vhh-ruokavaliota, kuitenkaan stressaamatta asiasta. Tulihan niitä kaloreita syötyä niin lauantaina kuin sunnuntainakin liikaa, puhumattakaan hiilihydraateista, mutta huonomminkin olisi voinut mennä! ABC:lla otin lounaaksi buffeesta kananrintaa ja kasviksia (parsakaalia ja porkkanaa) sekä raastesalaattia ja ananasta. Lisäksi söin ruisleivän ja jälkkäriksi join latten. Päivällinen käytiin syömässä Amarillossa (söin kanaquessadillan), jälkkäri jätettiin syömättä. Iltapalaksi proteiinirahkarae ja vähän pähkinöitä, nams!

Hotellissa saatiin viimeinen saunavuoro, ja saunaosastolla meillä oli iso poreamme käytössä! Voi mitä luksusta! Eeliskin polskutteli menemään kuin vanha tekijä kunhan selvisi alkujännityksestä. Sauna oli vähän liian kuuma ja kuiva, mutta sielläkin piti käydä kahdesti, poreammeessa kolmasti. Tunnin verran läträttyämme mentiin hotellin leikkipaikkaan ja piipahdettiin erään ystävän kera baarissa teellä.

Seitsemän aikaan suunnattiin takaisin hotellihuoneeseen syömään iltapuuroa ja katsomaan telkkaria. Menihän se yhdeksään ennenkuin Eelis nukahti, samassa huoneessa nukahtaminen ei onnistu, mutta annettiin pojan puuhailla ja möngertää sängyssä, sinne jalkopäähänhän se sitten ihan yhtäkkiä sammui :D

Nukuttiin koko porukka aamulla kahdeksaan (!) asti, siirryttiin hotelliaamiaiselle (!!!) ja syötiin pitkään ja hyvin.

Oli ihana pieni irtiotto, vaikka nukuttikin vähän huonosti.

Ristiäiset meni hyvin ja pieni mies on niin hurmaava! Onhan se pää iso, mutta ei kuitenkaan mikään hirmuisen huomiota herättävä. Pieni tuhisija <3 Onnelliset vanhemmat yllättivät vieraat, heidät vihittiin samalla! Juhan humua siis riitti! (Hotelliaamisella tankattiin niin hyvin että meille riitti annokset voileipäkakkua, ja itse pitäydyin pienessä palassa mokkakakkua ja pähkinäkakkua herkkuina.)

Päästiin myöhään liikkeelle, onneksi tajusimme kotimatkalla pysähdyttäessä että vaihdetaan Eelikselle yövaatteet alle, varttia ennen kotiin saapumista poika nukahti (yhdeksältä) autoon eikä paljoa hetkauttanut pientä unituhisijaa vaikka siirsin nukkuvan pojan autosta omaan sänkyyn (peittoon käärittynä).

Itsekin olin ihan väsy, pesin vain meikit pois ja menin nukkumaan. Ihan ei riittänyt yhdet kunnon yöunet, jospa tänään saisi toiset!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti