tiistai 25. tammikuuta 2011

Vihdoin unta!

Ai että! Kävin taas illalla suihkussa poistamassa kaikki rasvanjämät iholta ja rasvasin itseni kauttaaltaan Bebanthenilla. Nappasin antihistamiinin ja sängyssä lehtiä lueskellessa annoin vielä Aqualanin tehdä tepposiaan jalkoihin. Kymmenen maissa aloin nukkumaan. Heräsin yhdentoista jälkeen vessaan ja pieneen kutinaan, rasvasin pahiten kutisevat paikat vielä hydrokortisonilla. Heräsin yöllä muutamaan otteeseen, mutta sain unenpäästä kiinni pienen pyöriskelyn jälkeen kun onnistuin löytämään hyvän asennon. Nukuinkin sitten puoli kahteentoista asti!! Unta tuli vedettyä siis oikein kunnon annos, kiitos antihistamiinin :)

Johtuen myöhäisestä herätyksestä, en tänäänkään tehnyt töitä. Siivoilin kotona ja kävin ulkona hieman lumitöissä. Siinä se päivä sitten taas menikin. Jalat näyttää paremmalle kuin eilen, olen rasvannut itseni vain kahdesti päivän aikana. Kyllä tämä tästä vielä iloksi muuttuu :)

Sain viikonloppuna viimein aikaiseksi soitettua veljelleni ja kysyin häntä kummiksi. Hän oli asiasta jopa enemmän otettu kuin mitä olin alunperin ajatellut. Kyllä oli itkussa pitelemistä. Äiti kertoi eilen, että veljeni oli soittanut hänelle asiasta ja itkenyt äidillekin :D Oli kuulemma ihmetellyt miten me nyt häntä pyydettiin siviilikummiksi. Äiti oli sanonut juuri ne oikeat sanat "koska sinä olet se rakkain". Näinhän se on :)

Tänään poksui taas uusi viikko käyntiin. Kuvassa näkyy oikein ihanasti ihottumaakin jaloissa ja sivukankuissa (vaimikänytonkaan) raskausarpien seurana. Kerrassaan hurmaavaa.


Vaikka viikot alkavatkin käydä vähiin, ensi kuu tuntuu silti kaukaiselta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti