perjantai 24. elokuuta 2012

Tulevat yövaipoitukset

Tajusin tässä jokin aika sitten että vauvojen vaipathan vaihdettiin myös öisin. Melkein aloin saamaan harmaita hiuksia kun tajusin samassa, että hoitopöytä (lipasto, jonka päälle laitetaan hoitotaso) on Eeliksen huoneessa. Eeliksen huoneen ovi on öisin kiinni ettei kissat mene sinne riehumaan ja että Eelis saa nukuttua rauhassa (havahtuu helposti vaikkakin nukahtaa vielä helpommin takaisin). Itselleni vaihtoehto, että menisin yöllä hiippailemaan Eeliksen huoneeseen vauvan kanssa vaippaa vaihtamaan on automaagisesti poissuljettu.

Yläkerran minimaaliseen käytävään ei mahdu hoitotasoa ja vessassa ainoa käypä taso on saunan lauteet. No jälkimmäinen ei ole ihan huono vaihtoehto, täytyy vaan hommata laatikko johon kaikki tarvittava saa kissoilta piiloon ja turvaan, ja helposti siirrettyä kun saunaa käytetään. Täytyy vaan laittaa jotain saunan valon eteen, jotta valo ei ole liian kirkas. (Eeliksen aikaan yöt sujuivat helpommin kun yöllisten puuhailujen aikaan oli hämärää, pysyi päivän ja yön ero.)

No, sitten tajusin, että miksi yritän tehdä asiasta vaikeaa, kun voin laittaa makuuhuoneen kirjahyllyyn laatikon, johon laitan kaiken tarvittavan (yövalo on oltava päällä anyway jotta näen imettää). Hoitotasona toimikoon sänky ja hoitoalustana jokuvaan. Samahan se on vaihdanko vaipan seisaalleen vai istualleen/kontilleen, kunhan ei liikoja tarvitse liikkua ja kolistella.

Problem solved.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti