lauantai 25. elokuuta 2012

Matkarattaat

Mummulaan on ollut ajatuksena hankkia matkarattaat lähinnä Eelistä varten, jotta Emmaljungat saadaan vauvankopalla vauvalle käyttöön. Pari kertaa kävin kirppiksillä katsomassa ja selasin paikkakuntamme nettikirppistä. No tulihan ne matkarattaat vastaan, hyvän väriset, suhteellisen hyvässä kunnossa ja hyvällä hintaa.


Hintaa näillä oli 42 € (pyyntö 45 € mutta myyjällä ei ollut antaa viisikymppisestä kuin kymppi takaisin, itse möläytin että no on mulla 2 €). Olivat aika likaiset mutta ihan hyvin lähtivät puhtaaksi kun lykkäsin kaikki kangasosat pesukoneeseen ja pyyhkäsin muut osat mikrokuituliinalla.

Rattaat on siis Gracon Cocoon Citysport mallia, olleet käytössä ilmeisesti kahdella lapsella. Kätevät myös siinä mielessä, että tuossa pepun kohdalla on sellainen lärpäke, jonka saa nostettua ylös, jolloin kun selkänojan laskee alas, saa rattaisiin vauvalle kaukalon.

Mummu oli ensin vähän nihkeänä renkaista että pääseeköhän niillä lumessa, saa nähdä. Toisaalta, täällä päin aurataan kyllä tiet ihan hyvin ja sitten kun sitä loskaa on se kaksi metriä niin ei siinä kyllä pääse millään helposti eteenpäin, oli millaiset renkaat vain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti