keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Tunnustus

Kiitoksia oikein paljon onnitteluista :)

Hilla heitti meitä tunnustuksella, kiitoksia oikein paljon! Hillan blogia olen seuraillut tiiviisti myös, mukavaa lueskella muiden samalla alalla työskentelevien äitien ajatuksia, etenkin kun jälkikasvu on saman ikäistä! Tässäpä ohjeistus copy-pastella:


Liebster tarkoittaa "rakkain" tai "rakastettu", mutta se voi tarkoittaa myös suosikkia. Liebster palkinnon ajatuksena on saada huomiota blogeille joilla on alle 200 seuraajaa.

Tunnustuksen säännöt:
1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi sen sinulle.
2. Valitse viisi suosikkiblogiasi (joilla siis alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa.
3. Kopioi ja liitä palkinto blogiisi.
4. Toivo, että ihmiset joille lähetit palkinnon antavat sen eteenpäin heidän viidelle suosikkiblogilleen! 
En ole töihinpaluun jälkeen enää niin aktiivisesti seuraillut blogimaailmaa, mutta tässäpä ne viisi (ei missään järjestyksessä) joita koitan käydä seurailemassa:

1. Riinan riemu: yksi sydämellisimmistä ihmisistä, johon aikanaan tutustuin kesätöissä, sittemmin ollaan enemmän tai vähemmän oltu yhteydessä, mutta aina jatkettu siitä mihin edellisen kerran jäätiin. Riinalla on Eelistä hieman nuorempi vauva ja blogin kautta olen seuraillut heidän vauva-arkea täältä kauempaa.

2. Mun sateenvarjon alla: jo raskausaikana aloin seurata Sussun blogia ja edelleen käyn lukemassa Minimiehen perheen kuulumisia :)

3. Näkymätön lapsi: Oli ihanaa seurata kuinka Tuulin lapsettomuudesta lopulta tuli loppu pienen tytön muodossa. Tuuli tarjoaa mahtavan näkökulman minun kaltaisille ihmisille, joille raskautuminen ei ole ollut millään lailla ongelma! Koskettavaa luettavaa aina.

4. Verskin Valtakunta: aloin lukea Verskin blogia heti sen perustamisesta lähtien, olimme mammapalstalla samaan aikaan odottajien puolella.Verski kuvaa elämäänsä ahkerasti ja muiden mielipiteistä välittämättä! Loistavaa luettavaa!

5. Ajatuskatkos: Alunperin aloin seurata Kirsun menoa muistaakseni liikuntajuttujen takia, sitten minua kosketti keskenmeno ja sittemmin raskaus ja vauva. Nyt Kirsulla on vauva kotona ja on kiva käydä kurkkimassa muiden pikkuvauva-arkea.

2 kommenttia:

  1. Kiitos! On ollut ihana seurata sinukin blogiasi ja pikku-Eeliksen menoa. Oikein kovasti onnea uuteen raskauteen!!

    VastaaPoista