tiistai 10. huhtikuuta 2012

Plussan puolella

No niinhän se on, täällä odotetaan toista lasta!

Alkuun vähän hirvitti kun työtilanne ei ole tällä hetkellä kovin hyvä (nykyinen työsopimus loppuu kesällä ja uutta työpaikkaa ei ole tiedossa) ja alan tilanne työllistymisen suhteen ei ole mikään loistava. Mutta toisaalta, eipä tässä ole pitkä aika olla työttömänä jos mihinkään en pääse, ja sittenhän sitä hurahtaa vuosi taas eteenpäin. Ehkä silloin työtilannekin olisi parempi.

Kaikella on tarkoituksensa. Ja jos kaikki menee hyvin, niin Eelis saa sitten sisaruksen pienellä ikäerolla, sitähän minä toivoin :)

Ja eipä muuten meillä toimi "varmoihin päiviin" luottaminen, ja näköjään imetys ei estä raskaaksi tulemista ja toisaalta maidon tuotanto ei lopu raskaaksi tulemiseen. Tulipa todistettua :D

7 kommenttia:

 1. Paljon onnea! Sulle on tunnustus blogissani.

  VastaaPoista
 2. Isot onnittelut! :) Ja hauska kuulla, että tuollaiset urbaanilegendat eivät aina ihan pidäkään paikkaansa ;)

  VastaaPoista
 3. Hui! Ihanaa! Onnea onnea!! <3

  (minä testasin tänään, vain yksi viiva)

  VastaaPoista
 4. Hei muuten, jotkut ei oo vierottanut taaperoa maidosta, vaikka pikkusisarus on tulossa. Sitä kutsutaan tandemimetyksksi ja käsittääkseni se toimii ihan ok, jos vauvaa imetetään vauvantahtisesti ja taaperoa äidintahtisesti, eli esim vain iltaisin, tai miten nyt on hyvä.

  VastaaPoista
 5. Riina: okei, hyvä tietää! Tosin taitaa olla Eelis vieroittautumassa maidosta, viikonloppuna ei halunnut enää aamutissiä hörpätä, illalla vielä hörpitään tissimaitoa nukkumaan mennessä :)

  VastaaPoista