tiistai 15. marraskuuta 2011

"Isyysvapailla"

Pyh, miehen piti vielä tänään mennä töihin... Alkoi vituttaa niin paljon että purin energiaa siivoamiseen jumpan jälkeen. Onneksi Eelis nukkui pitkät päikyt niin ehdin vähän rauhoittua.

Meinasi aamulla tulla kiire, onneksi saatiin kyyti vauvajumppaan. Eelis heräsi kahdeksalta! Nukkui kylläkin yön aika levottomasti mutta kaipasi tissiä ensimmäisen kerran vasta kuudelta! Söi siis vain kerran, mahtavaa! Mies hoiti taas yöheräilyt, minä hoidin miehen tökkimisen hereille :D
Eelis oli eilen vähän itkuinen muutenkin, liekö taas seuraavat hampaat pumppailee eestaas, neljäs hammas puhkesi eilen eteen.

Saatiin eilen se uusi auto, tänään olin aamulla ensimmäistä kertaa kyydissä ja oli se kyllä pehmeää ja hiljaista kyytiä :) Auto lämpesikin nopeasti eikä kestänyt puolta tuntia ennenkuin lakkaa paleltamasta. Huomenna valoisaan aikaan käyn itsekin ajamassa autolla, käydään jossain ajelulla Eeliksen päikkäriaikaan.

2 kommenttia:

  1. Hei muuten, ootteko oikeesti miettineet, että nukkuisit alhaalla tulpat korvilla? Jos miehelläsi on täysi vastuu Eeliksestä, ehkä hän herää herkemmin.. Näin ainakin olen ymmärtänyt. Nyt sun mies saattaa alitajuisesti tietää, että sinä kuitenkin tökit hänet hereille. (Tietenkin suurin vaikutus on sillä, että olet herkkäunisempi!)

    Ja pöh tommoset "vapaat", jolloin pitää mennä töihin!

    VastaaPoista
  2. Joo, niin me meinataankin tehdä kunhan Eeliksen yörytmi vakiintuu, syö kuitenkin vielä joten mun täytynee ennen aamuyön ekaa syöntiä siirtyä takaisin yläkertaan, ettei miehen tarvitse Eelistä kuljetella ylösalas, muutenkin heräisi liikaa matkalla.

    VastaaPoista