maanantai 14. marraskuuta 2011

Ensimmäinen isänpäivä

Ensimmäistä isänpäivää meillä juhlittiin pienimuotoisesti, aamulla annoin miehelle lahjan ja aamupäivästä miehen sisko kihlattuineen tuli kakkukahville (olivat viikonloppua viettämässä läheisessä kylpylässä). Ja kun vieraat lähti, annoin miehelle luvan pelata loppupäivän :D Tosin vasta illasta virkistyi pelaamaan, jotenkin eilen oli meillä molemmilla koomapäivä (hahaah kirjoitin ensin kiimapäivä!).

Viime yönä laitoin korvatulpat molempiin korviin ja mies hoiti yöheräilyt. No kyllähän minäkin Eeliksen itkut kuulin, mutta kyllä se vaan helpottaa kun ei itse tarvitse nousta, senkun tökkäsin miehen ylös :D
Neljän aikaan Eelis alkoi hamuilla (oli herännyt kerran aiemmin) ja annoin tissiä, toisen kerran kuuden aikaan ja herättiin puoli yhdeksältä! Muutenkin Eelis on nyt myöhäistänyt tuota heräämistään, tosin nukkumaanmenokin on venynyt lähemmäs yhdeksää ja päikkärit noin puolella tunnilla myöhemmäs. Yöt on nyt rauhoittuneet huomattavasti, kolmesta viiteen kertaan Eelis herää niin että tarvitsee apua nukahtamiseen, ja syö kahdesti. Ihan hyvin siis :)

Tänään mies käy ostamassa meille uuden auton! Vanha meni kuin menikin katsastuksesta läpi ja lauantaina mies kävi autokaupat täällä läpi ja katsoimme netistä vaihtoautot. Oikeastaan hinnaltaan ja meidän vaatimusten mukaan vain yksi auto nousi ehdokkaaksi meidän paikkakunnalla ja mies kävi koeajamassa sen. Ja se nyt sitten muuttaa meille! Ford Mondeo, farmari. Nyt sitten mahtuu muutakin autoon sen jälkeen kun vaunut ja turvaistuin on pakattu! Joulukuun alussa lähdemme parin viikon reissulle kiertämään vanhemmat ja muutamat sukulaiset.

Tänään mies myös vei kissan eläinlääkäriin kontrolliverikokeisiin. Myös virtsakivet ultrattiin mutta niitä ei löytynyt. Kissa sai nyt kolmen viikon antibioottikuurin kun edellisen kuurin aikaan se nurkkiin kuseminen loppui. Ja jos se ei sitten auta, niin lisää laajakirjoisempaa antibioottia. Toivottavasti näillä eväillä kissa tulisi kuntoon!

Ja nyt mies on sitten loppuvuoden kotona meidän kanssa, pari kertaa pitää mennä käymään töissä, mutta ottaa sitten pari vapaapäivää lisää. Postaukset saattaa nyt harveta jos innostumme puuhailemaan yhdessä, koitan kuitenkin päivitellä erityisesti Eeliksen unikoulun tuloksia (nyt kun mies nousee).

2 kommenttia:

  1. Kuinka kaukana Eeliksen isovanhemmat asuvat, ja kuinka usein Eelis tapaa isovanhempiaan? Onko tuo kaukana asuminen kaikille osapuolille ok, vai harmittaako jotakuta nykyinen tilanne?

    VastaaPoista
  2. Miehen vanhemmat asuvat kahden tunnin ajomatkan päässä ja omani neljän tunnin ajomatkan päässä. Miehen vanhempia nähdään noin joka toinen kuukausi, äitini on nähnyt Eelistä vähän useammin kun on käynyt meillä (on sairaseläkkeellä). Ollaan käyty vanhempieni luona noin joka toinen kuukausi Eeliksen kanssa kaksistaan junalla.

    Välimatka isovanhempiin on liian pitkä, etenkin omien vanhempieni kohdalla harmittaa kaikkia. Siellä kun apu olisi muuten aina lähellä kun äitini ei enää ole työelämässä.

    VastaaPoista