lauantai 12. marraskuuta 2011

Aamumyllerrystä

Viime yönä herättiin viidesti, ja Eelis söi vasta neljältä ensimmäisen kerran! Heräsi kyllä ensimmäisen kerran puolilta öin, mutta aikansa etsittyään hyvää asentoa nukahti ihan itse takaisin. Kävin vain ovelta kurkkaamassa. Mutta edelleen jos nousee seisomaan, kaipaa hetken syliä ennenkuin voi laskea takaisin sänkyyn. Sen jälkeen usein tarvitsee vielä taputella vähän peppua että nukahtaa eikä enää nouse ylös.

Tänäänkin nukuttiin lähemmäs kahdeksaa! On niin paljon helpompaa nousta itsekin ylös siihen aikaan kuin kuudelta...

Olen nyt käynyt hakemassa Eeliksen meidän sänkyyn myllertämään kun on herätty, että saan miehen kivalla tavalla hereille kanssa ja Eelis saa herättyä kunnolla ennenkuin mennään aamupuuhiin ja laitetaan valot päälle. Eelis tykkääkin kellahdella vielä vähän makuuasentoon kainaloon ennenkuin alkaa pötkylöidä. Ja hienosti pidättää silti aamupissan pottaan vaikka ei ihan heti vessaan mennäkään herättyä :)

Tänään mies käy koeajamassa pari autoa ja hakemassa ystävältä Eelikselle taaperokärryn. Eelis on nyt alkanut kävellä tukea vasten, tulee kärry tarpeeseen. Sillä välin teen huomista varten kakun, saa nähdä miten onnistuu kun muokkaan vähän reseptiä jonka mies löysi (lupasin tehdä ihan sellaisen kakun kun mies haluaa, ensimmäinen toive oli suklaapekonikakku :D sanoin että ihan miten haluat! No sanoi että voi sen pekonin jättää pois.). Ohje oli siis amerikkalainen ja mitat tietysti grammoina, arvioin vähän sinne päin desejä ja muutaman aineksen korvaan toisella, toivottavasti onnistuu!

2 kommenttia:

  1. Ooo, Eelishän on aikaisin liikkeellä? Vai onko? Siis tuon kävelyn suhteen..

    VastaaPoista
  2. Juu, Eelis on aina ollut liikkeellä tosi aikaisin, lähti konttaamaankin puolivuotiaana! Kamala kiire liikkua :) Tosin, minäkin kävelin jo kymmenkuisena...

    VastaaPoista