lauantai 15. lokakuuta 2011

Hampaita ja mustelmia

Voi meidän Eelistä, sai aamulla ensimmäisen Ihan Oikean Mustelman poskikulmaan kun vähän kippasi nurin. Aika pienellä parkumisella kyllä päästiin, sen verran on ilkeän näköinen mustelma :D

Hampaiden pahin särky taitaa alkaa olla ohi. Jo toista päivää saan puuhailla ja olla hetken poissa näkyvistäkin. Edelleen Eelis tulee leikin lomassa halaamaan, ennenkuin jatkaa taas menoa. Tänään on kuitenkin hyvin onnistunut isinkin kanssa oleminen, mikä on hyvä, sillä illalla tämä mamma lähtee juhlimaan ystävän valmistujaisia!

Pitkään pohdin menenkö omalla autolla vai taksilla, minulla kun on nollatoleranssi ajamisen kanssa. Mutta se kuohuviinilasillinen jos toinenkin olisi ihan kiva ottaa, kun kerran pääsee juhlimaan. Päätin että menen taksilla, kallista lystiä mutta olen sen ansainnut!

Unikoulun kanssa mennään edelleen. Nyt olen saanut illalla Eeliksen sen verran väsyksiin, että iltatissin jälkeen poika nukahtaa heti (puoli kahdeksan maissa) eikä enää pötkyile pinniksessä. Parina yönä on herännyt ensimmäisen kerran vasta kahden maissa! Tosin siitä on sitten heräilty 10-30 minuutin välein. Sitä kestää noin pari tuntia, kunnes kello on lähemmäs neljää, jolloin on tissin aika. Sitten nukutaan kuuteen asti, jolloin tissitellään taas, ja lopulta herätään seiskan-puoli kasin maissa.

En tiedä onko ne ne hampaat jotka häiritsee unta tuolloin kahden maissa, varsinainen hereilläolo on nyt jäänyt toistaiseksi pois. Mutta apua tarvitsee nukahtamiseen, olen nyt antanut särkylääkettäkin iltapuuron aikaan ja uudestaan yöllä ennen ensimmäistä tissittelyä, se on selkeästi helpottanut oloa.

Vielä ei ole selvä mihin nämä tulevat hampaat on tulossa, ei ole niin selkeästi vielä näkyvillä. Veikkaisin ylös eteen, saa nähdä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti