maanantai 17. lokakuuta 2011

Humputtelua

Lauantaina olin illan viihteellä. Vähän jännitti jättää Eelis miehelle, Eelis kun on ollut nyt niin kovasti minun perään, että en saa hävitä näkyvistä ollenkaan. No vartin oli kuulemma itkenyt perään ja loppuilta oli mennyt hyvin. Nautin sitten itsekin illanvietosta ja join useamman lasin viiniä! Kyllä huomasi että ihan hetkeen ei ole tullut otettua, en nyt varsinaisesti humalassa ollut mutta hiprakassa. Lopetin juomisen hyvissä ajoin ja siirryin veden juontiin, mutta koska yö oli katkonainen ja tulin niin myöhään kotiin, en saanut montaakaan tuntia nukuttua. Eelis kun ei paljoa armoa antanut vaan herätti sunnuntaina puoli seitsemältä! Miestä en viitsinyt usuttaa aamupuuhiin, kun oli kuitenkin valvonut myös myöhään ja käynyt hyssyttelemässä Eeliksen illalla.

Hieman oli rapsakka olo, ei pahasti kuitenkaan. Nukuin hetken vielä kun Eelis meni aamupäikyille, ja uudestaan iltapäivällä korvatulppien kera. Päivällä käytiin syömässä miehen kanssa ravintelissa ja oli mukavaa.

Huomenna alkaa sitten uusi harrastus, värikylvyt kun loppuivat. Me mennään Eeliksen kanssa vauvajumppaan! Siitä onkin ihan luvattoman pitkä aika kun itse olen viimeksi jumpalla käynyt! Ei vaan ole ehtinyt ja/tai jaksanut. Toivottavasti (varmasti) Eeliskin tykkää.

Tällä viikolla yritän saada kotiprojektini valmiiksi, olen käynyt suurella syynillä kaikki kaapit ja hyllyt läpi ja usuttanut miehenkin käymään läpi omat tavaransa. Iso kasa onkin odottamassa kirpparille pääsyä, tällä viikolla voisin käydä varaamassa pöydän. Ihanaa kun tavarat alkaa olla taas paikallaan ja järjestyksessä, ja pääsee ylimääräisestä härpättimestä eroon!

On se vaan kumma, vaikka emme ole millään lailla sotkuisia ihmisiä, niin aina tuo tavaramäärä vaan räjähtää käsiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti