tiistai 20. syyskuuta 2011

Sininen

Tänään oli värikylvyssä sinisen vuoro. Pääosin ohjelma oli sama kuin viimeksi, sinistä oli sinisen matkalaukun muodossa, matkalaukun sisällä oli vettä ja sinisiä jääpalakaloja. Maalasimme mustikalla (ja Eelis tietysti tahtoi kovasti syliin mustikkakäsineen ja -suineen pusuttelemaan) ja ihmeteltiin saippuakuplia.

Ruoka maittoi värikylvyn päälle hienosti, Eelis söi jääpalakuutiollisen enemmän ruokaa kuin aiemmin. Katsotaan meneekö päivällinen yhtä hienosti. Mietin millä saisin vielä lisättyä päivän energiamäärää niin, että Eelis jaksaisi vielä syödä tissiäkin päälle. Lounaalle voisi lisätä kasvissoseen mukaan lihaa, kunhan saadaan enemmän makuja maisteltua (nyt on maistettu kanaa ja nautaa). Mietin myös, että mitä antaisin välipalaksi, toisella kerralla luumua (muuten kakka tahtoo olla liian tiukassa) mutta mitä toisella kerralla? Mietin kaupassa olevia jogurttivälipaloja, ne ovat jo 5 kk alkaen mutta maitotuotteitahan ei suositella aloitettavaksi kuin vasta 10 kk paikkeilla?

Mistä tuli mieleeni, ostin Eelikselle muovisen ruokalapun, sellaisen jonka saa hyvin taitettua jotta sitä olisi helppo kuljettaa mukana. No, se onkin kätevä - puruleluna! Ei onnistu syöminen sen kanssa, Eelis mielellään mutustaa sitä ja vetää padallisen herneitä nenäänsä jos sen ottaa pois! :D

1 kommentti: