maanantai 26. syyskuuta 2011

Mummoilua

Viime yönä Eelis söi vain kahdesti, joista toinenkin kerta taisi olla "turha", unipäissäni tarjosin tissiä... Tosin, muuten heräiltiin noin seitsemän kertaa noiden kahden syönnin lisäksi. Nyt on liikkuminen niin vahvana mielessä että nousee istumaan ja laitaa vasten seisomaan, vaikka silmätkin on ihan kiinni. Ei auta vain laskea takaisin selälleen vaan piti sylitellä poika takaisin uneen. Jos Eelis herää liikaa, sitten taas kukutaan tunnin verran hereillä ja nukahdetaan vain tissin avulla.

Saa nähdä auttaako heräilyihin aika, kun uutuudenviehätys menee ohi seisomaan nousemisesta, vai kiihtyykö tämä vain kun oppii kävelemään tukea vasten...

Yritän nyt kovasti keskittyä etten tarjoaisi tissiä ennenkuin Eeliksen on oikeasti nälkä yöllä. Yritän hoitaa muut heräilyt sylittelyllä ja tassuttelulla.

Mummo ja ukki, eli appivanhemmat, kävivät eilen kylässä. Mummo oli onnessaan kun sai syöttää Eelistä. Naurettiin kun lihasose oli vähän niin ja näin että maistuiko. Välillä piti kakoa kun oli mukamas liian suuria perunanpaloja. Mutta jälkkäriksi oli sitten tuoretta luumua ja kyllä sitten vaan suu aukesi eikä haitannut vaikka oli vähän suurempia paloja mukana :D

Oma äitini (eli mummu) tulee keskiviikkona tänne seurakseni vähän päälle viikoksi. Kivaa :)

2 kommenttia:

  1. Toi tuore luumu on Liljan suosikki! Se iskee siihen kiinni ihan sen olosena ku sen elämä riippuis siitä luumusta! :D Ihan takuuvarma päivän piristys.

    VastaaPoista