tiistai 27. syyskuuta 2011

Ätti

Eilen Eelis alkoi yhtäkkiä höpöitellä tavuilla. Ätti kuului useamman kerran, äitiä siis hoettiin ;) Niinhän näin unta muutama viikko sitten että Eelis sanoi ätti!

Höpöitteli sitten yölläkin. Yöllistä peuhaamista hillitsi hieman se, että illalla ei jääty peuhaamaan sänkyyn vaan mentiin iltapuuhiin ja nukkumaan sitten kun Eelis oli jo liian väsynyt peuhaamiseen. Söi vasta kolmelta yöllä ensimmäisen kerran, kuudelta toisen kerran. En ole taaskaan ihan varma olisiko tarvinnut maitoa kuudelta mutta halusin itse varmasti nukkua seitsemään asti. Mutta Eelis alkoi heräillä yhdeltätoista, nukahti sylittelyyn ja tassutteluun, yhdeltä nousi ylös peuhaamaan vajaa tunniksi. Valvoin siis itse yhdestätoista kahteen, ja kolmelta syötiin.

Mutta nyt ei heräilty ihan pitkin yötä.

Tänään oli värikylvyssä valkoisen vuoro, maalattiin mustalle paperille perunajauholla ja (soija)jogurtilla. Ihmeteltiin valkoista matka-arkkua ja painettiin jalanjälki saveen, ja tehtiin jäljestä kipsivalos. Lopuksi saatiin valkoinen höyhensade.

Värikylvyn jälkeen piipahdin kirpparilla ja löysin Eelikselle välikausihaalarin kolmella eurolla! Sekä parit housut, bodyt ja muutaman kirjan.

Sitten pitikin kiiruhtaa kotiin kun mies vie tänään toisen kissan eläinlääkäriin. Se on oksentanut jo useamman päivän putkeen. Toivottavasti syy selviäisi.

Huomenna äitini tulee tänne puoleksitoista viikkoa joten luvassa lienee hetken blogitauko.

2 kommenttia:

  1. Oi, ätti <3

    Selviät kyllä ihmeen pienillä yöunilla. Minä nukun tyypillisesti 22-08 heräillen tunniksi kahden tunnin unien jälkeen. Ja oon koko ajan valittamassa :D Niinkuin nytkin ;)

    VastaaPoista
  2. Aina saa valittaa kun on aihetta ;) Ja unien tarve on niin yksilöllinen, omaksikin yllätykseksi pärjään näillä unilla mitä saan, vaikka mielelläni nukkuisin kyllä enemmän ;)

    VastaaPoista