lauantai 24. syyskuuta 2011

Unikeko

Viime yönä Eelis heräili tunnin välein itkeskelemään, annoin särkylääkettä ja sen avulla Eelis nukkuikin neljä tuntia putkeen! Harmi että itse heräilin kuitenkin koko yön, sillä tuon pitkän unipätkän aikana mies puolestaan touhusi omiaan kun näki valveunia (meillä oli kuulemma hiiri sängyssä) :D

No, kun Eelis meni aamupäivän päikyille, menin itsekin päikkäreille (BodyPumpin sijaan). Nukuin lähes kaksi tuntia ja herättyäni Eelis vain jatkoi uniaan! No, lämmitin ruokaa ja ehdin hyvin syödä, ja Eelis vain jatkaa uniaan, edelleen! On nukkunut kohta kolme tuntia. Taitaa väsyttää viimeyö, meni vasta kahdeksan maissa nukkumaan ja heräsi vähän ennen seitsemää ja oli tunnin verran keskiyöllä hereillä.

Hyvä että nukkuu, yleensä hyvät päikkärit takaa hyvät yöunet. Saa nähdä kuinka ruoka maistuu tänään, eilen upposi aamiaiseksi vähän päälle desi kaurapuuroa ja marjasosetta, lounaaksi melkein koko purkillinen kasvissosetta, välipalaksi purkillinen luumua, päivälliseksi hyvä satsi lihasosetta ja iltapalaksi vielä kaksi desiä maissipuuroa! Plus tissittelyt päälle.

Kova halipula Eeliksellä on nyt ollut, pitää ihan pysähtyä halimaan ja sylittelemään, ennenkuin voi taas jatkaa leikkejä. Taitaa hampaita särkeä raukkaparalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti