lauantai 16. heinäkuuta 2011

Kesähumputuksia

Hui bloggeri onkin muuttunut poissaoloni aikana.

Täällä ollaan mutta kesähumputukset ovat vieneet kaiken ajan niin, etten ehdi päivitellä tänne kuulumisia. Mieskin on nyt muutaman viikon lomalla joten hiljaiselo jatkunee ainakin elokuun puolelle.

Meillä on arjessa uusi rytmi, enää nukutaan kolmet päikkärit, aamutorkut puoli kymmenen-kymmenen aikaan, päivätorkut yhden-kolmen aikaan ja iltatorkut kuuden-puoli kahdeksan aikaan. Riippuu aina edellisten torkkujen pituudesta (vajaa tunnista kahteen tuntiin) kuinka pitkään Eelis on hereillä, parhaillaan (pahimmillaan) ollaan oltu hereillä viisikin tuntia! Yöunille mennään yhdeksän-kymmenen aikaan ja herätään seitsemän-kahdeksan aikaan. Öisin syödään normaalisti se kolme kertaa kuten aina tähän mennessä, helteillä juotiin useammin.

Eelis on lähtenyt nyt liikkeelle, ryömii aktiivisesti joitakin kymmeniä senttejä (vaikkakin kädet jäävät vielä usein tielle kun niitä ei osata siirtää) ja pyörii väkkäränä kaikkien akseliensa ympäri, tosin mahalta selälleen kääntyminen on vähän hakusessa. Kaikki kiinnostaa, kaikkeen tarrataan kiinni ja viedään suuhun. Nauretaan paljon ja kaivataan seuraa. Syli on paras paikka.

Kävimme taas viikon verran oleilemassa vanhempieni luona, junamatkustelu meni kuin vanhalla tekijällä.

Tänään laitoin pieneksi menneitä vaatteita pois, parhaiten (kestovaippojen kanssa) menee tällä hetkellä koot 68-74. Kasvupyrähdyksiä tuntuu tulevan yön aikana viikottain, samaa sanoi äitini! Nyt on alettu syömään molempia rintoja joten maitoa menee. Eilen maistettiin ensimmäistä kertaa porkkanaa (kurkkua olen antanut natustaa pari kertaa) ja se ei ollut kovin pahaa, aiheutti enemmän ihmetystä että mitäs sille massalle pitäisi suussa tehdä. Alas meni ehkä jopa pari nokaretta! Hieman haikeana aloitellaan maisteluita, se kun tarkoittaa että meillä ei ole enää ihan pientä vauvaa talossa. Kuuteen kuukauteen kuitenkin meinasin täysimettää, maistellaan nyt vain makuja vähän.

Eiköhän siinä ollut meidän suurimmat kuulumiset. Sopivasti ehdin kirjoittaa tämän kun Eelis kuului heräävän.

Ihanaa kesää!

1 kommentti:

  1. Mukava kuulla kuulumisia!
    Ja kiva kun kirjoitat ihan tavallisista asioista, ne ovat mielenkiintoisia.

    VastaaPoista