maanantai 27. kesäkuuta 2011

Keskikesän juhlaa

Niin se vain meni juhannuskin että humpsahti. Mökillä oli mukavaa, oli paljon sylejä Eelikselle ja ei paljoa enää vierastettu ketään. Ihan heti ei vieläkään hymyilty mutta enää ei parahdettu itkuun vieraassa sylissä. Kovasti Eelis katseli uusia ihmisiä ja ympäristöjä ja viihtyi hyvin. Yöt nukuttiin ystäväni luona, niin saatiin olla ihan rauhassa. Tänään onkin ollut ihanan rauhallista olla kotona, kyllä sitä päälle kymmenestä ihmisestä vaan lähtee ääntä!

Eelis on alkanut osoittaa ryömimisen merkkejä, jos vain jalat pitäisivät niin menisi varmasti jo eteenpäin! Ja istumaan punkeaa väkisin, eilen laskin vauvan imetystyynyn ääreen selinmakuulleen ja hetken päästä poika pönötti istumassa! Ja tänään kävin taas vaatteet läpi, otin isompia (70-72 senttiset) käyttöön ja inventoin isommatkin vaatteet, jotta osasin sanoa äidillekin mitä voi katsella kirpparilta jos osuu silmiin. Meillä myös kikatellaan lähes päivittäin ja pöristellään kovasti. Sylkeä ja kuolaa tulee paljon ja Eelis jäystää mielellään äitiyspakkauksen purulelua. Hampaiden aihioita ei kuitenkaan ainakaan vielä ole näkyvissä. Keskiviikkona on neuvolalääkäri, sitten tietää taas kuinka paljon vauva onkaan kasvanut oikeasti!

Näköjään ei ole "aikaa" ihan kamalasti kirjoitella tänne näin kesällä, olenkin ollut paljon liikenteessä. Tälläkin viikolla vanhepani ja tätini miehineen tulevat kylään, itse lähden loppuviikosta ystävällä käymään ja ensi viikolla taas muutamaksi päiväksi vanhempieni luokse. Viikolla käyn usein perhekahvilassa ja iltaisin puuhailen miehen kanssa (Eeliksen kera tietysti).

Oma paino on nyt 66 kg paikkeilla. Vaikka juhannuksena söinkin vähän karkkia, vaaleaa leipää ja perunaa, ei niitä alkanut tehdä sen enempää mieli. Oli myös miehen kanssa puhetta, että meillä molemmilla suolisto toimi normaalisti vaikka usein etenkin miehellä mökkeily aiheuttaa heti muutoksia kakkaamisessa. Jälleen yksi hyvä puoli edes osittain karppaamisessa.
Tänään aloitin minipillerit. Saa nähdä alkaako nyt tiputella, menkkoja kun ei ole vieläkään ehtinyt tulla.

Mutta nyt on taas mentävä, palailen taas kun ehdin.

3 kommenttia:

 1. Hauskaa, minäkin osakarppailen ;) Tai siis en syö hiilariherkkuja niin paljon kuin aikaisemmin. Arkisin ei mene sokeria tai jauhoja kyllä yhtään, poikkeusoloissa vain. (Joita tulee aika usein nykyisin :D)

  Oliko Eelis ainoa alaikäinen juhannuskemuissa?

  VastaaPoista
 2. Sama täällä, arkisin en syö sokeria tai valkoista jauhoa ollenkaan, PAITSI jos on joku poikkeus kuten ravintola tms ;)

  Eelis oli ainoa alaikäinen, ja muutenkin ensimmäinen pieni siinä kaveriporukassa. Hyvin meni kyllä kaikin puolin, kaverit huomasi kuinka lunkki Eelis on ja Eeliskään ei tykännyt pahaa :)

  Kuinkas sä voit?

  VastaaPoista
 3. Mukava, että Eelis tykkäsi olla aikuisten juhlissa :)

  Täällä voidaan paksusti ja lomaillaan! Nautin olostani ja hiukan puran muuttolaatikoita aina välillä.

  VastaaPoista