perjantai 17. kesäkuuta 2011

Tankkailua, tankkailua

Haukotus sentään. Meillä on TAAS joku tankkausvaihe, öisin syödään kahden tunnun välein. No, normaalista tämä eroaa vain sillä että aiemmin edes yksi pätkä on ollut kolme tuntia... Mutta äitiä nyt vähän väsyttää, etenkin kun Eelis on päättänyt herätä aamuisin kuudelta! Ja nukkumaan mennään puoli kymmenen maissa... Päivisin on kyllä nyt taas nukuttu yksi pidempi pätkä, mutta muut unet (kolmet päikkärit) on vajaan tunnin mittaisia. Mutta ihan pirteä poika meillä on, vaikkei tuon enempää nuku.

Meno on kyllä kova, eilen Eelis pyöri itsensä 180 astetta leikkikehässä, ja lopulta pyörähti ulos kehästä, vaikka sen reunat on hieman kohollaan! Sylissä koittaa punkea istumaan ja on menossa lähes koko ajan. Edelleen äidin sormia ja leluja (ja tuttia) pureskellaan, mutta ainakaan vielä ei hampaiden aihioita näy (tai tunnu).

Nyt on myös alettu kakkaamaan joka päivä.

Kielen ulostunkeminen höpöttelyn aikana on jäänyt viime viikosta. Mutta nyt on kikateltu vähän enemmän. Kovasti muutenkin höpötellään, etenkin kotona ja kun ei ole vieraita ihmisiä kamalasti ympärillä. Perhekahvila alkaa olla nyt sen verran tuttu paikka, että myös siellä on alettu jutella.

Tänään äiti pääsee vähän rimpsalle, ystäväni väittelee ja mies tulee siksi aikaa kotiin katsomaan Eelistä. Illalla sitten karonkkaan, tosin puolen yön maissa ajattelin tulla kotiin että saan edes vähän nukuttua. Saa nähdä nukahdanko pöytään kun ajattlin siemaista kaksi lasia viiniä ruuan kanssa alkuillasta, enempää en viitsi että voin sitten imettää Eeliksen puolenyön jälkeen. Mutta nyt tuleekin sitten pisin aika kun olen ollut Eeliksestä erossa, onneksi mies ei pistä pahakseen iltavuoroaan vauvan hoidossa, voin lähteä hyvillä mielin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti