tiistai 21. kesäkuuta 2011

4 tuntia!

Oi, viime yönä nukuttiin yksi neljän tunnin pätkä!

Viime perjantaina olin pisimmän aikaa erossa Eeliksestä, päivällä neljä tuntia ja illalla/yöllä kuusi. Oli kyllä todella hauskaa! Palasin kotiin kahden aikaan yöllä, Eeliksellä oli juuri ensimmäinen yösyönti menossa (oli valvonut tavallista myöhempään) joten minun ei tarvinnut murehtia syötöistä heti, alkoholia tuskin oli veressä enää muutenkaan jäljellä. Tissit olivat kyllä todella täydet vielä seuraavankin päivän, vaikka pumppasin ne tyhjiksi kahdesti perjantaina.

Nukuin huonosti seuraavan yön joten lauantai meni "krapuloidessa". Sunnuntaina meille tuli vieraita ja eilen käytiin parin tunnin junamatkan päässä kokouksessa, jonne otin Eeliksenkin mukaan. Matka meni jälleen kerran hyvin. Opin samalla että mielelläni matkustan vain intercityllä, pikajunissa ja pendolinossa kun ei saa vaunuja ihan viereen vaan koppa pitää ottaa viereen omalle paikalle. Lisäksi kummassakin on rappusia joten ihan iteksiin ei pääse liikkumaan vaivattomasti.

Meidän kesäkiireet senkuin jatkuvat, huomenna ystäväni tulee meille yökylään, perjantaina lähdetään juhannusta viettämään ystäväporukalla mökille ja seuraavalla viikolla vanhempani ja tätini miehineen tulevat kylään.

Jahas, taitaa olla nälkäinen poika leikkikehässä joten turisen enempi taas kun ehdin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti