torstai 9. kesäkuuta 2011

Huh hellettä!

On kuuma! Onneksi sisällä on "viileää", vain 25 astetta. Ei puhettakaan vaunuissa nukkumisesta, paitsi jos ollaan liikkeellä. Takapihalla on ihan liian kuuma. Onneksi Eelis ei tunnu kärsivä helteestä, olen pitänyt vain lyhythihaisia bodeja, sisällä ollaan ihan vaippasiltaan.

Eelis kierähti eilen selältä mahalleen! Käsi jäi vielä alle. Uudestaan tuota taitoa ei olla vielä kokeiltu mutta kyljelleen kiepsahdetaan mielellään.

Tänään aamuani piristi viime viikolla bussissa tapaamani äiti vuoden ikäisen poikansa kanssa. Juteltiin kaupunkiin menomatka (15 min), ja tänään hän käveli meitä vastaan ja huuteli jo pitkän matkan päästä moita ja kutsui puistoon rupattelemaan. Meillä oli lihanhakureissu menossa joten tällä kertaa emme puistoon menneet. Mutta tuli hyvä mieli jostain syystä :)

Perhekahvilassakin piipahdettiin ja vaihdettiin erään äidin kanssa numeroitakin.

Minullahan on jopa sosiaalista elämää! Ainakin siltä tuntuu :)

1 kommentti:

  1. Mulle on ollu kans ihan ehdoton henkireikä meiän neuvolan järkkäämä äiti-vauva-kerho, joka tosin virallisesti päätty jo huhtikuun lopussa, mut ollaan siitä asti treffailtu omin nokkinemme perhepuistossa ja toistemme luona. Meitä on 10 äitiä ja juttua riittää vaikka kuinka paljon ja on saanu uusia ystäviä. Just todettiin tossa, että kun nähään niin usein ja vauvat on aina mukana, ni ei tarvi ees niistä vauvoista puhua koko ajan, vaan voi rupatella ihan kaikesta muusta! Oon niin ilonen et menin mukaan sinne kerhoon :)

    VastaaPoista