tiistai 7. kesäkuuta 2011

Normitiistai

Kävin taas tänään perhekahvilassa ja tällä kertaa osallistujia oli puolet vähemmän kuin edellisellä kerralla. Eeliskään ei ollut niin hämmentynyt, kolmesta taaperosta lähti juuri sopivasti meteliä. Kamalasti ei hymyilyttänyt eikä juteltu mutta nyt jo katseltiin kiinnostuneena ympärilleen. Juttelin parin äidin kanssa enemmänkin, oli mukavaa.

Kahvilalta suuntasin ystäväni luona piipahtamaan, kävin hakemassa lainaan Ruokavallankumous -kirjan. Saatiinkin kyyti kotiin kun ystävä piti pelastaa parkkipirkolta (kiekon aika oli juuri loppunut ja ystävä oli saamassa sakon muttei saanutkaan, piti käydä ajamassa pieni kierros ja parkkeerata auto eri kohtaan, samalla saatiin sitten kotikyyti).

Eelis nukkui viimeyönä normaalisti, kolmella syötöllä mentiin. Itse tietysti heräilin useammin, näemmä muutamassa päivässä jo tottuu heräämään useamman kerran ilman syytäkin. Siitä huolimatta olo on paljon parempi ja pirteämpi. Johan se yöheräily kestikin melkein viikon.

Mutta nyt suuntaan jumppaan! Yli viikko vierähtänyt edellisestä, ensin tuli tielle rokotusilta, sitten pyhä, sitten väsymys. Selkäkipukin helpotti "kunnon" yöunien myötä, mikähän siinä on että jos nukkuu huonosti, on nukuttava kaiken lisäksi huonossa asennossa?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti