sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Reissua ja imetysjuttuja

Eilinen reissu meni jälleen kerran hyvin. Eelis heräsi parin tunnin ajomatkan aikana pari kertaa itkemään mutta nukahti muutamassa minuutissa takaisin. Kävimme ensin syömässä ihan oikeassa ravintelissa (jossa Eelis kiltisti killitteli meitä kun olin  käynyt ensin ruokkimassa sen, lopulta vaihdettiin vielä vaippa) ja sieltä menimme isomummia katsomaan sairaalalle. Saatiin kiva yllätys mummille, hän kun ei osannut odottaa meitä ollenkaan. Kovin oli taas mielissään :)

Sairaalalta menimme hakemaan miehen äitiä töistään ja ajoimme heille. Mummo halusi istua takapenkillä Eeliksen kanssa, ja kun Eelis parahti itkuun matkan aikana, mummo kysyi hieman huolissaan "Mitäs nyt tehdään?", johon miehen kanssa vastasimme yhteen ääneen "Ei mitään, odotetaan.". Ja niin Eelis taas nukahti takaisin, heräsi kun päästiin perille.

Mummolassa syötiin ja seurusteltiin, juotiin vielä kahvitkin ennenkuin suuntasimme takaisin kotiin. Olimme kotona tuntia myöhemmin normaalista nukkumisajasta, tosin Eelis nukkui taas koko ajomatkan, heräsi pari kertaa itkemään pariksi minuutiksi. Yö nukuttiin hyvin ja jos en ole ihan väärässä (en ihan pysy itse kärryillä yösyötöistä kun olen niin uninen, mutta jos oikein laskin) niin Eelis nukkuin yhden neljän tunnin pätkän! Loput sitten mentiinkin tunnin pätkissä.

Nyt olen antanut Eelikselle tissiä päivällä vasta sen jälkeen kun päikkäreiltä on herätty (ei ole nukkunut hetkeen kuin yhdet kahden tunnun päikkärit ellei olla liikenteessä vaunuilla, silloin nukutaan pidempään, loput päikkärit on tunnin mittaisia) ja vaippa on vaihdettu ja heti seurusteltu. Ja iltaisin Eelis on alkanut tyhjentää molemmat tissit ennen nukkumaanmenoa. Tällaisia muutoksia meidän imetyksessä. Edelleen maitoa riittää (onneksi) pakkaseen asti.

Mutta nyt täytyy rientää iltapuuhiin, että olen sitten valmiina baari auki kun Eelis on valmis :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti