perjantai 27. toukokuuta 2011

Kikatus

Pitkästä aikaa taas höpinää omasta navasta. Paino on tippunut mukavasti kolmen kuukauden aikana, enää kilon verran normaalipainoon (tänään vaaka näytti aamulla 68,6 kg). Iltaisin turvottaa mahaa jostain syystä aikalailla, ihan pallona edessä. Mutta muuten alkaa tämä raitareppu olla hyvin piilossa, paitsi ne raskausarvet näkyy vielä, niistä nyt ei päästä ihan heti eroon...


Olen päässyt käymään BodyPumpissa ja salilla kolmesti viikossa ja lihaskunto alkaa palata pikkuhiljaa. Vielä en jaksa nostella samoja painoja kuin viime keväänä, mutta lähellä ollaan jo! Ja selkä pysyy mukavasti kunnossa ja jaksan kannella (ja pissittää) Eelistä paremmin kun ei tunnu selässä epämukavalle.

Menkat ei ole alkaneet vielä, ja olen ajatellut alkavani syödä minipillereitä tässä piakkoin. Saa nähdä saako ne menkat aikaan, tai tiputteluvuotoa, vai mitä tapahtuu.


Mies kustansi minulle kampaajakäynnin alkuviikosta, oli ihanaa päivittää väri kesän kunniaksi vaaleammaksi ja saada taas pois kaikki kaksihaaraiset. Kallista lystiähän tuo on pitkään tukkaan, mutta olihan siitä jo yli vuosi kun viimeksi olin tehnyt tukalle leikkuuoperaatiota, ja pari kertaa olin värjännyt kotona. Tajusin tässä jokin aika sitten myös sen, että tukkani on ohentunut. Ennen sen itseksiin kuivumiseen meni tuntitolkulla, nyt se on kuiva puolessatoista tunnissa. Onneksi tuota tavaraa on päässä sen verran, että kaljuuntumista ei ole tapahtumassa, ja onhan se kevyempikin.

Se vasemman rinnan kipuilukin lakkasi kun noudatin imetystukilistan ohjeita. Raaputin nänniä varovasti pyyhkeen tai harson kulmalla imetyksen ja suihkun (ja rasvauksen) jälkeen niin, että sen piimäkokkareen kohdalta alkoi herua maitoa. Viikon verran harrastin tätä pari kertaa päivässä ja enää ei ole ollut kipuja! Vielä siinä kohdalla näkyy inanen valkoista mutta tiehyt on auki.

Mutta se minusta, enempää ei taida olla päivitettävää tällä saralla. Ainakaan en muista.


Eeliksestä on sen verran sanottava että tänään kikatettiin ensimmäistä kertaa! Voi että mutta on se kyllä maailman kaunein ääni, olin ihan kyyneleet silmissä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti