tiistai 31. toukokuuta 2011

Kolmen kuukauden murros(ikä)

Tänään käväisin paikallisessa perhekahvilassa. Tutkailin nettiä sunnuntaina ja sen mukaan kahvila olisi ollut eilen aamupäivästä, joten olin paikalla mutta paikka oli kiinni ja pimeänä. Soitinkin sitten lopulta MLL:lle ja kysyin kahvilasta kun löysin kolmea erilaista aukioloaikaa. No tänään sitten olin oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja oli mukavaa. Eelis oli hämentynyt lasten äänten hälinästä, vähän ujostutti ja harmistutti eikä jaksanut keskittyä syömiseen. Loppuajasta vietimme aikaa keittiössä toisen samanikäisen vauvan äidin kanssa rauhassa ja Eelis nukahtikin sitten hetkeksi syliin. Paikalla oli myös ravitsemustieteiden opiskelija jolle sai esittää kysymyksiä. Hyödyllinen reissu kaikin puolin, tekee hyvää Eeliksellekin tottua lasten ääniin.

Meillä on nyt päivärytmissä suuria muutoksia menossa. Enää ei nukuta kuin vajaan tunnin mittaisia päikkäreitä ja hereillä ollaan pidempään. Samalla muuttuu myös syömiset ja äiti koittaa pysyä perässä. Vielä on vähän hakusessa minulla että koska tarjoan tissiä, on hämmentävää kun Eelis jaksaa jo olla päivällä kolmisen tuntiakin hereillä ilman tissiä. Jospa tämä pidentäisi yöuniakin. Saa nähdä mihin päädytään ja vakiinnutaan.

Tänään on parin tunnin päästä 3kk neuvola, rokotuksineen päivineen. Toivottavasti vältytään suuremmilta kipuiluilta. Ostin kyllä jo varmuuden vuoksi nestemäistä särkylääkettä kotiin. Tänään olisi myös äidin jumppapäivä ja Eeliksen kylpypäivä, mutta taidetaan jättää kaikki nämä väliin. Voisi myös alkaa kylvetellä vauvaa kolmesti viikossa kahden kerran sijaan, Eelis kun tykkää läträillä kovin paljon.

Mutta nyt kuuluu vaativa huuto, täytyy mennä seurustelemaan. Hassua miten nyt seuraa kaivataan jo niin paljon, että jos jutut jää kesken, tulee suru :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti