tiistai 8. maaliskuuta 2011

Kolmisen tuntia YH:na

Mies meni tänään töihin hoitamaan pari juttua, kävi kaupassa ja salilla. Tuona aikana me vaavin kanssa tissiteltiin, vaavi torkahti kantoliinaan ja minä smurffailin netissä, ripustin pyykit kuivumaan (vaavi heräsi kesken kaiken), vaihdettiin vaippa ja kaikki vaatteet kun megapöräys tuli yli, ripustettiin loput pyykit, tultiin alas tissittelemään vähän lisää, mentiin ylös hakemaan sitteriä ensimmäistä kertaa kun äidille iski kamala vessahätä, ja piti laittaa saunaa ja ruokaa lämpiämään (oli onneksi valmiina jääkaapissa) ja äiti ehti vielä syödä ruoankin kokonaan. Isin tullessa kotiin oltiin taas tissittelemässä. Ja ei iskenyt epätoivo kertaakaan, nyt tämä äiti on niin ylpeä itsestään, me pärjättiin vallan mainiosti muutama tunti yksin! :)

Minä en jätä vauvaa hetkeksikään valvomatta kun on nuo kissat, jotka ovat vielä vähän epävarmoja vauvan lähellä ja arvaamattomia sen takia. Kahdessa kerroksessa kun asutaan niin rappusissa täytyy ravata kun vain yläkerran vessassa on bidee suihku, jota käytän jokaisen vessassakäynnin yhteydessä. Nyt tajusin sitterin mainiouden (vaikka en sitä vielä haluakaan kamalasti käyttää, ei kuulemma ole hyvä vielä näin pienillä...) on se kyllä kätevä kun täytyy ravata eri kerroksissa ja tehdä asioita, joihin tarvitsee molemmat kädet. Kantopussia meillä on nyt käytetty myös päivittäin, mutta vauvan taitaa tulla siinä liian kuuma, enkä ole varma onko se ihan sopivan kokoinen (se on kollegalta lainassa). Kantoliinakin löytyy, mutta tähän mennessä kun kahdesti olen sitä koittanut, on vauva ollut liian hereillä ja hermostunut kun ollaan koitettu tehdä sidontaa. Täytyy koittaa tehdä joku valmis sidonta ja sitten koittaa uudestaan.

Lähetin miehen hakemaan kaupasta riisipaperia, ja ajattelin koittaa kestoiluakin ihan näillä näppäimillä!

Huomenna neuvolatäti tulee kotikäynnille. Huomisesta alkaen on luvattu pilvistä, harmaata ja lumisadetta, juuri kun se kaksi viikkoa tulisi täyteen ja ulkoilu saisi alkaa... Harmi että nämä kauniit auringonpaisteet piti nauttia sisällä, vaikka kyllähän tässä ehtii vielä aurinko paistaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti