keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Kestoilun aloitusta

Eilen koitettiin ensimmäistä kertaa kestovaippoja. Hyvin piti kohtuukokoisen kakan sisällään, vaikka eniten "pelkäsin" vaipan falskaamista. Ei sillä, on meillä kertiksetkin falskanneet. Laitoin ensin riisipaperin (kääräsin sen imuvaipan lärpäkkeen päälle), sitten vanhan äitiyspakkauksen ImseVimsen (lärpäke kaksinkerroin taitettuna pojalle) ja päällimmäiseksi saman merkin kuorivaippa. Imuosa oli ihan märkä mutta kuori piti hyvin. Yöksi laitettiin vielä kertakäyttöinen vaippa mutta tänään on taas koko päivä kestoiltu.


Mieskin on lähtenyt mukaan mielellään kestoiluun ja opetellut miten vaipat laitetaan vauvalle. Ompelin tänään muutamaan ImseVimseen tarrat kun menee heti hermot niiden lärpättimien kanssa, kun ei ne pysy millään jos vauva vähänkin venkoilee. Säilöstä löytyi kuuteen vaippaan tarraa, täytyy käydä ostamassa vähän lisää jotta saan loppuihinkin tarrat. Nyt toimii kunnolla.


Alkupäivät meillä ei itketty juuri ollenkaan, tietysti vaippaa/vaatteita vaihtaessa ja jos nälkä yltyi kovaksi. Nyt tissiä komennetaan lujaa jos se ei ole suussa (ja ainahan sitä suuta ei ehdi itse edes aukaista). Illemmasta jostain syystä tissillä kiukuttaa muutenkin, nukkumaan mennessä kitistään eniten. Tosin vieläkään itkua ei tule hermoja raastavan paljon, vaan ihan huumorilla on pärjätty tähän mennessä. Poikasen naaman ruttuun laittaminen kun alkaa harmittaa on vain jotain niin suloista että <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti