tiistai 15. helmikuuta 2011

Viikko!

Tänään heräsin neljän jälkeen aamulla vessaan ja jostain syystä en saanutkaan enää unta. Kuuden aikaan nousin lopulta ylös ja sen ansiosta olinkin jo yhdeksään mennessä saanut työt tehtyä. Valmistelin ruokaa, pesin pyykkiä ja kävin näyttämässä lumimiehille mistä viedä lumet pois taloyhtiön pihalta. Lounaan jälkeen menin vielä nukkumaan ja nukuinkin makeasti pari tuntia. Ja siinä se päivä taas menikin.

Laskettuun aikaan on enää viikko, hurjaa! Erityisen hassua on, että myttynen on vielä mahassa, vastoin kaikkien odotuksia. Tänään ei ole enää ollut niin etova olo, mutta jotain tuntemuksia on ollut. Ehkä enemmän henkisiä kuin fyysisiä. Myttynen on nyt ollut aktiivisempi kuin vähään aikaan ja etenkin portaita mennessä painon tunne on melkoinen. Heti kun nousee ylös, tuntuu, että pitäisi mennä pissalle. Tällä viikolla syntyminen ei tunnu mitenkään kaukaiselta ajatukselta :)


Saa nähdä miten käy!

6 kommenttia:

  1. Mullakin on lillukka möyriny mahassa paljon enemmän ku viikkoihin ja maha tuntuu kamalan raskaalta. Taidetaan olla molemmat jo aika kärsimättömiä pääsemään tositoimiin - ollaan 40+4 nyt... Tosin nyt sai mies jonkun vatsataudin, ni nyt ei tarttis synnytys alkaa kuitenkaan ihan vielä, ku eivät varmaan laske oksentelevaa miestä synnärille!

    VastaaPoista
  2. Kiitos verskinen!

    Ja voi ei Hanna, pikaisia paranemisia miehelle! Ja tsemppiä viimeisiin päiviin! :)

    VastaaPoista
  3. Kovasti onnea viimeiselle viikolle! Ajattele, miten pian saat tavata myttysen - usea kymmenen viikkoa odotusta takana, ja pian melkein nolla viikkoa edessä :-)

    VastaaPoista
  4. Voi kohta saat nyytin syliin :)
    Sulla on kyllä ihan mahtava masu.

    Tsemppiä ja koitahan levätä vielä ennen h-hetkeä!

    VastaaPoista
  5. Kiitos Tuuli ja anonyymi, mua alkaa ihan jänskättää! :)

    VastaaPoista