sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Tunnustus

Ohhoh, Kirsu Ajatuskatkos-blogista muisti minua tällaisella tunnuksella ("koska räjähdän kohta", näin sopii toivoa :D), kiitoksia oikein paljon! :)

"The Gorgeous Blogger -palkinto on suunnattu kaikille upeille bloggaajille. Jokainen vastaa viiteen blogiinsa liittyvään kysymykseen ja jakaa tämän palkinnon viidelle jotka mielestään sen ansaitsevat."


Milloin aloitit blogisi:
25.1.2010 näkyy olevan ensimmäisen postauksen päivämäärä.

Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea blogisi käsittelee:
Tällä hetkellä blogi käsittelee pääasiassa raskausajan hömpötyksiä, vaikka mukaan mahtuu myös terveyshullun pohdintoja, sekä sekalaisia ajatuksia työ- ja arkielämästäni. Sellainen päiväkirjamainen sekametelisoppa tämä kai on.

Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin:
Omasta mielestäni tämä ei ole niin erityinen, kirjoittelen mitä päähän pälkähtää ja mistä sattuu. Ehkä yksi "erityispiirre" on se, että en julkaise kuvia itsestäni tai muista. Myttynen tulee todennäköisesti olemaan poikkeus tähän sääntöön, ainakin nyt veikkaisin niin :)

Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen:
Olen aina kirjoittanut päiväkirjaa ja kun aikanaan sain oman läppärin, siirryin paperiversiosta pois (tosin ihan kokonaan vasta viitisen vuotta sitten). Alunperin taisin kirjoittaa päiväkirjaa Livejournalin puolella, sittemmin minulla on ollut pari blogia Bloggerissa, mutta nämä kaikki on jääneet syystä tai toisesta taka-alalle. Kunnes alkoi taas tuntua siltä, että jonkun ajatustenpurkuvälineen haluaisin itselleni (vauvakuumeen ja lopulta odotusajan osalta). Ihan täysin luottamuksellisena päiväkirjana tämä ei tietenkään toimi, mutta sellaista en kaipaakaan. Mies toimii sellaisen sijaisena ;) Jostain syystä kaipaan kommentteja ja nyt kun lukijoitakin on odotusajan myötä ilmestynyt, olen koukussa!

Mitä haluaisit muuttaa blogissasi:
No eipä tule mitään mieleen, aina jos tulee niin muutan sen samantien. Tämähän on siis vaatimattomasti täydellinen blogi ;)

Sitten ne viisi blogia, ei missään järjestyksessä, ilman sen suurempia selittelyitä, joille haluaisin jakaa tunnustuksen eteenpäin:

1 kommentti: