sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Särkyjä

Niin sitä analysoi ihan kaikkea kun on aikaa vaan olla. Alaselkää on särkenyt nyt koko iltapäivän, ei pahasti, menee välillä ohi ja palaa sitten takaisin. Muuten on jotenkin helpompaa olla, henki kulkee lähes normaalisti.

Toinen mitä piti ihmetellä, on käsien puutuminen ja ranteiden särkeminen. Oikea ranteeni on jo pari viikkoa ollut kipeä, etenkin aamuisin. Kipuilu johtuu (ainakin niin luulen) siitä, kun kädet on niin turvoksissa, että ne painavat jotain hermoja. Aamuisin turvotus on aina pahimmillaan, en saa käsiä nyrkkiin ilman kipua. Nyt parin viime päivän aikana tuo kipu on siirtynyt vasempaan ranteeseen, samalla kun se on häviämässä, tai ainakin helpottamassa oikeassa ranteessa. Veikeää.

Kutina on melkein pakkomielteistä taas vatsan raskausarvissa, mutta olen saanut taisteltua sitä vastaan. Jalatkin kutisevat taas vähän, mutta en aio antaa periksi.

Tänään olen makaillut sohvalla, katsonut Siskoni on noita -DVD boksia ensimmäisen levyn verran ja syönyt pistaasipähkinöitä. Kohta saunaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti