perjantai 18. helmikuuta 2011

Kipristelyä

Taas heräsin yöllä muutaman kerran napakoihin supistuksiin. Aamuyöstä alkoi lisäksi särkeä alaselkää, josta kipu säteili nilkkaan ja lonkkaan. Asennon vaihtaminen ei auttanut. Mahaa kiristi ja kipristeli enkä aamulla saanut enää unta kun tajusin alaselän säryn ja supistelun mahdollisen yhteishengen.

Ne muutamat supistukset mitä nyt päivän aikana on tulleet, ovat olleet epämiellyttäviä, mutta ei vieläkään kipeitä. Selkäsärky on helpottanut. Mahassa on kuitenkin hassu kiristävä tunne koko ajan, painaa ihan tosi paljon ja on taas samalla tavalla kipeä kuin joulun aikaan. Paineen tunne on ihan vain ollessakin jo aika suuri. Pissalla on käytävä ihan jatkuvasti. Jotenkin ei kuitenkaan pysty olemaan paikallaan pitkään, tuntuu, että nyt on oltava vähän liikkeessä.

Kunhan olen saanut pullat uunista, ajattelin lähteä nauttimaan ulos auringon paisteesta. On niin kaunis ilma että ihan hymyilyttää.

2 kommenttia:

  1. Jokohan teillä kans tuli lähtö, kun on parin päivän hiljaisuus? Mä kirjottelen sairaalasta, kun perjantaina prinsessa päätti haluta pihalle - perinteisesti siis yliaikasuuskontrollia edeltävänä yönä :) Tsemppiä joka tapauksessa!!

    VastaaPoista
  2. Voi onnea Hanna! <3

    Täällä ollaan vielä kasassa, en vain eilen jaksanut kirjoitella mitään :)

    VastaaPoista