tiistai 1. helmikuuta 2011

Kevättä ilmassa

Jes, tänään on ollut hyvä päivä. Nukuin yön hyvin, vähän raaputtelin kankkua ja käsiä yöllä, mutta en valvoskellut. Aamulla tyypillisen rauhallisesti käynnisteltyä itseäni aloin hommiin ja sain tosi hyvin töitä tehtyä! Ilma on ollut koko päivän ihanan aurinkoinen joten kävin pienellä kävelylenkillä nauttimassa auringon paisteesta ja kovin keväisestä ilmasta, tein vähän lumitöitäkin. Ja kaikki tuntui hyvältä :)

Eilen illalla laitoin varmuuden vuoksi paksuhkon froteepyyhkeen ja muovitetun froteelakananpalan pepun alle sänkyyn (lakanan ja petarin väliin). Jos sattuu, että lapsivedet menevät yöllä, niin ehkä saattaisin säästyä petarin pesulta. Laitoin myös petivaatteet valmiiksi äitiyspakkaukseen ja peuhasin sitterin kanssa. Osasin pienen pähkäilyn jälkeen ottaa sen kangasosan irti, se oli niiiin likainen että hyh! Rohkeasti laitoin sen pesukoneeseen ja hyvin kesti pesun, vaikka ohjeen mukaan sitä olisi saanut vain käsipelin pestä.

Tänään taidan vielä pakata sen sairaalakassin, kun eilen sain jo listan tehtyä pakattavista tavaroista. Eihän sitä kaikkea voi vielä pakata (kuten kameraa, puhelinta ja neuvolakorttia), mutta onpa edes vähän tehty sitä eteenpäin.


Nyt ollaan periaatteessa täysiaikaisia, mutta vielä ainakin viikon haluaisin olla kotosalla ilman myttystä ;) Ihottumaa on vielä jäljellä mutta se on niin paljon parempi jo!

Tässä myös kuva meidän pienestä mukavaavista. Oli niin suloisesti ihan itse mennyt peiton alle vaunuihin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti