keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Helppo synnytys

Näin pitkästä aikaa synnytysunta. Menin sairaalalle synnyttämään, ja lääkärin tarkistaessa olin jo kuusi senttiä auki! Kysyin ihan kahdesti että mitä, sillä supistukset olivat olleet vain napakoita harjoitussupistuksia.
En tiedä miten tuosta sitten edettiin, uni taisi loppua. En tiedä supisteliko yöllä vai mistä tuo tuli. Ihmettelin vain että jaahas, taitaa tulla helppo synnytys, jes! :D

Tänään sain aamulla työt siihen vaiheeseen, että (toivottavasti!) ei tarvitsisi ihan kamalasti enää vaivata päätään kirjoitushommilla. Ehkä muutamat korjaukset täytyy vielä tehdä, mutta sitten voisin laittaa sen käsistäni eteenpäin.

En ehtinytkään eilen pakata sairaalalaukkua, ehkä tänään. Iski leipomisvimma ja laitoin pullataikinan juuri kohoamaan. Jotain hyvää tälle päivälle, osa täytyy kyllä pakastaa vieraita varten. Vähän jännittää, että minkä makuisia pullia tulee, vehnäjauhot loppuivat kesken, joten käytin ohrajauhoja osan tilavuudesta.

Eilen illalla peuhattiin miehen kanssa sängyssä ja taas kerran olin onnellinen, että olen pitkässä, vakituisessa parisuhteessa. Oli taas sellainen erotiikantappajaepisodi että! Vähän lämmiteltiin toisiamme, kun yhtäkkiä mies pysähtyy ja vetää hitaasti reidestäni irti pikkuhousunsuojan! Remahdin ihan täyteen nauruun! Eipä siinä tohinassa tullut huomattua, että pikkuhousunsuoja jäi matkasta... Kun lopulta naurut oli naurettu, hoidimme hommat loppuun. Kyllä vaan naurattaa vieläkin :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti