torstai 20. tammikuuta 2011

Rasvausta ja kutinaa

Nukuin taas aika huonosti viimeyön, heräsin monta kertaa kutinaan. Aamulla kun mies nousi, oli minunkin noustava kun kutina yltyi taas. Täytyy ensi yöksi ottaa viltti peiton sijaan, sillä huomasin, että jos tulee vähänkin kuuma, kutina alkaa.

No, sain sitten onneksi aikaankin tänään. Aamulla järjestelin paikkoja, jotta ajatukseni ei keksittyisi väärässä paikassa oleviin papereihin ja laatikoihin. Laitoin pyykkikoneen pyörimään ja ryhdyin hommiin. Sain töitä tehtyä oikein mallikkaasti, enemmän kuin olin ajatellutkaan! En nukkunut edes päikkäreitä, yllättävää kyllä ei nukuttanut päivällä vaikken nukkunutkaan kunnolla yöllä. Tai no, senkään vertaa kuin normaalisti viimeaikoina.

Mies tuli töistä hakemaan minua kauppaan, halusin vähän ihmisten ilmoille ja haukata edes vähän raitista ilmaa. Käytiin saunassa ja harjasin itseni kokonaan saunaharjalla. Se on sen verran pehmeä, että sillä ei saa tuhoa aikaan (kun malttaa olla rapsuttelematta minuuttitolkulla yhtä paikkaa). Lisäksi pesin itseni kunnolla pesusienellä, jotta sain ihon pintakerroksen ja rasvanjämät varmasti pois. Sen jälkeen rasvasin itseni Bebanthenilla. Kyllä imeytyi hyvin, täytyy toivoa, että tämä operaatio helpottaisi edes hieman ensi yön unia.

Neuvolasta ei kuulunut mitään, joten tuskin ainakaan mitään hälyyttävää oli verikokeen tuloksissa. Soitan sinne huomenna ja kysyn vielä erikseen tulokset, ettei asia jää painamaan mieltä viikonlopun yli. Maanantaina onkin neuvolalääkäri.

Mietittiin hieman nimiä tänään miehen kanssa, tai siis mies mietti yhden vaihtoehdon tänään. Itsehän olen käynyt nimiä läpi jo muutamaan otteeseen, ja kirjoittanut ylös mieleiseni. En ole niitä miehelle vielä kertonut, jotta hänkin saa miettiä ihan itse. Ettei tule tunne että ohjailisin. Toivottavasti mies kuitenkin keksisi vielä muutaman muunkin vaihtoehdon, se ensimmäinen ei oikein minua miellyttänyt, vaikka ei se mikään ihan täysi  nounou ollut :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti