lauantai 22. tammikuuta 2011

Rasvailua, rasvailua

Kuorinta auttoi yöunia hitusen, nukuin edellisen yön jopa ihan ok:sti. Peittona toimi viltti, joten ei tullut liian kuumakaan. Mahan kutina on jo suurelta osin helpottanut täysin, tällä hetkellä ongelmakohtina ovat jalat ja pakarat. Jaloissa ihottuma on nokkosihottuman näköistä, pakaroissa iholle nousee hyttysenpiston näköisiä pallukoita kun kutittaa.

Suoritin eilen päivällä kerran pienen kuorinnan jaloille ja illalla suihkussa käydessä pesin huolellisesti taas rasvanjämät ennen illan massiivirasvausta. Tällä kertaa pysyin yöllä laskuissa mukana, heräsin neljästi kutinaan ja joka kerta kesti tunnin verran ennenkuin sain rauhoituttua takaisin uneen. Loppuyöstä piti ottaa jo pikuhousut pois ja laittaa yyberpehmeät yöhousut jalkaan, kun pehmeä puuvillainen lakana tuntui liian karhealta!

Tänään täytyy taas käydä apteekissa täydentämässä rasvavarastoja. Olen kuluttanut nyt lähes 200 g Bebanhenia, 300 g Aqualan L Plussaa ja jonkin verran hydrokortisonivoidetta ja muita käden ulottuvilla olleita satunnaisrasvoja. Hyvä uutinen on se, että verikokeet olivat puhtaat joten hepatoosista ei ole kyse. Tämä on siis "vain" ihottumaa. Yleensä ihoni pysyy hyvin kunnossa, mutta jos se kuivaa ja saan ihottuman, se tulee täysillä päälle. Näin on ollut jo pienestä pitäen ja tämä johtunee keskoisuudesta.

Mutta nyt vaatteet päälle, suuntaan ystäväporukan luokse toiselle paikkakunnalle täksi päiväksi. Tapaamme taas opiskelukavereiden kanssa, heistä yksi on myös raskaana, taisi olla meitä kaksi viikkoa edellä :)

2 kommenttia:

  1. Moro T,
    tälleen atooppisen ihon omaavana tuli mieleen että ootko kokeillut vielä noihin kutinoihin sellaista voidetta kun Helosan? Omasta mielestä se on koostumukseltaan jotain Bebanthenin ja tuon Aqualan L:n välistä. Haju on siinä aika mielenkiintoinen mutta teho loistava. Vie kutinaa ja punoitusta pois.

    Toivottavasti kutina tokenee, se voi ola sangen invalidisoiva vaiva. Ja tsemppiä mahan kanssa noin muutenkin kans :)

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia Kirsu neuvosta, täytyy ostaa sitä seuraavan kerran kun käyn täydentämässä rasvavarastoja :)

    VastaaPoista