sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Kiva reissu, huono yö

Oli todella mukava nähdä eilen ystäväporukkaa. Aika meni nopeasti lörpöttäessä ja syödessä. Onneksi olin varannut rasvaa mukaan, illalla kahdeksan aikaan kutina alkoi taas yltyä. Matkustaminenkin sujui ihan hyvin, kotiin tullessa viimeinen puoli tuntia oli hieman tuskaa kun alkoi paikkoja pakottaa.

Nukuin yön todella huonosti, taas. Olimme kotona yhden maissa yöllä ja menimme heti nukkumaan. Aamu viiteen mennessä olin kerran torkahtanut, mutta muuten yö meni kutistessa. Hain jo peitoksi pehmeimmän pussilakanan mitä meillä on, sillä viltti oli liian karhea ja paksu. Viiden jälkeen nukahdin ja sain nukuttua parilla heräämisellä lähes puoleen päivään asti. Kutina siis helpotti taas aamun tullen.

Tänään olen vain ollut, käytiin saunassa ja katseltiin elokuvaa. Ajattelin suunnata taas sänkyyn pian. Jospa tämä yö menisi paremmin kun iho on taas kuorittu ja saanut levätä normaaleista vaatteista. Onneksi voi olla kotona pääosan ajasta kotivaatteissa, tai kuten tänään, suuren osan ajasta lähes alasti.

Huomenna on aamulla neuvolalääkäri, täytyy kysyä saisinko ottaa antihistamiinia yöksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti