maanantai 10. tammikuuta 2011

Paluu "arkeen"

Palasin tänään "arkeen". Heräsin jo viiden aikaan aamulla enkä saanut enää unta. Vähän jälkeen kuusi nousin ylös ja söin aamupalan kaikessa rauhassa tietokoneen äärellä. Kävin aamupäivän töissä oleilemassa, hoidin muutaman asian kuntoon ja lounaan jälkeen lähdin kaupungin kautta kotiin. Seuraavan kerran menen työpaikalle perjantaina, paitsi jos on tarvetta mennä keskellä viikkoakin. Aion olla ahkera kotona, ottaa itseäni niskasta kiinni ja kirjoittaa paljon. Toivottavasti suunnitelmani onnistuu!

Kävin ostamassa kaupungilta kahdet imetysliivit, toiset Triumphin kaarituettomat ja toiset Figuran kaarituelliset. Ensimmäiset ovat aika rumat mutta äärettömän mukavat. Kuulemma erinomaiset erityisesti öisin ja alkuun. Jälkimmäiset sitten "ihmisten ilmoille", kun tukevat paremmin povea. Tosin myyjä kertoi, että jos se kaarituki alkaa ahdistaa, niin sen saa pois ilman että istuvuus kärsii, testattu kuulemma on! Molemmissa on vielä paisumisvaraa maidonnousua varten. Ja pakkohan nuo mukavuusliivit oli laittaa päälle heti kun pääsin kotiin ja ai että mikä höyhenenkevyt tunne! :D

Anoppi lupasi ostaa meille itkuhälyttimen, se toimitetaan meille suoraan (tilaavat sen postimyynnin kautta kun heidän paikkakunnallaan ei ole lastentarvikeliikettä). Sitten onkin aikalailla kaikki kasassa myttystä varten.

Kotiin päästyä tein lumitöitä, aukaisin reitin takapihalta meidän patiolle, että pääsee vaunujen kanssa sitten kätevästi takaoven kautta, ei tarvitse rappusissa säätää (meillä tullaan sisälle pienen tasanteen kautta, josta on portaat alas ja ylös eikä tilaa vaunuille). Vähän pelkäsin että lumi olisi kovin raskasta kun ulkona on plussakeli, ja että alkaisi supistaa mutta hyvinhän se sujui. Paitsi kun pääsin sisälle niin valokatteelta tippui puolet lumesta alas. No patistin miehen kolaamaan ne pois, loput tippunevat illan aikana ja voin käydä ottamassa ne huomenna pois. Ennenkuin se lumi jäätyy kun pakkaset kiristyvät loppuviikosta, sen jälkeen niitä onkin sitten ihan mahdoton saada pois!

Nyt on alkanut tulla ihan järkyttävä hiki ihan pienestä. Aamulla kun puuhailin aamupuuhissani, tuli kamalan kuuma ja hiki. Kun supistaa, tulee kamalan kuuma ja välillä ihan hiki! Lisäksi kaikki on alkanut taas haista voimakkaammin nenääni.

Ja mieleni tekee taas puuroa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti