sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Kotiutumisvaatteet

Pakkasin tällä viikolla myttyselle kotiutumisvaatteet hoitolaukkuun. Asiallahan ei ole vielä kiire mutta se pyöri mielessä jo niin kauan, että päätin tehdä sen valmiiksi, niin ei tarvitsisi enää miettiä. Ilmoistahan ei voi sanoa mitään, mutta parempi liikaa kuin liian vähän. Matkahan sairaalalta kotiin taittuu omalla autolla kymmeneen minuuttiin, joten sen suuremmasta matkasta ei ole kyse. Lisäksi turvakaukalossa on lämpöpussi, joten voi olla että haalaria ei edes tarvitse, ellei ole ihan paukkupakkaset.

Tällaisiin ratkaisuihin päädyin: ystävältä saatu body, kirpparilta löydetty potkuhousut ja äitiyspakkauksen tumput ja sukat.


Lisäksi ystävältä saatu haalari, äitiyspakkauksen kypärämyssy, äidin neuloma myssy ja tarvittaessa vielä toiselta ystävältä saatu toppahaalari.
 

Lisäksi pakkasin mukaan yhden puklurätin :) Näillä päästään varmasti kotiin asti!

Omaa sairaalakassia en vielä pakkaa, sillä myttysellä ei ole asiaa tulla vielä ulos. Ihan kuin se sairaalakassin pakkaaminen mihinkään auttaisi ;)

1 kommentti:

  1. Mä olen samaa mieltä, että nyt kun meillä on kassi pakattu jo kerran ja on ns. valmiina, niin tuskin se nyt mihinkään tulee :D

    VastaaPoista