sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Kevättä odotellessa

Takana kaksi normaalia yötä, jes! Ihottuma alkaa olla tiessään, nyt pitää lähinnä parannella raapimishaavat kuntoon. Välillä kutittelee vielä mutta pakkomielteisyys raapimisesta on poissa. Heräilen kyllä yöllä edelleen aina kun käännän kylkeä mutta nyt nukahdan pian takaisin. Olo on paljon virkeämpi ja energisempi :)

Olen kuitenkin huomannut nyt viime viikon aikana, että minuun on muutamana aamuna iskenyt aamukiukku. Olen hyvin harvoin kiukkuinen, etenkään aamuisin! Eilen oli ihan hyvä olla kun heräsin, mutta aamupalaa tehdessä tuli kiukku, ihan ilman syytä. Mieskin kysyi että mikä hätänä. En osannut vastata, todettiin että taitaa vaan olla hormonihäiriö menossa.

Ja oikea käsi on puuduksissa sormista enemmän tai vähemmän koko ajan. Etenkin syödessä tunto häviää lähes kokonaan. Kättä on myös vaikea saada nyrkkiin ja ranne on kipeänä. Kaikki tarkkuutta vaativa näppäryys on poissa. Sama vaivaa välillä vasentakin kättä. Ongelma on suurimmillaan aamuisin, taitaa johtua turvotuksesta. Turvotuksen takia luovuin jo kihlasormuksestakin viikko sitten.

Vauvaa varten alkaa olla kaikki kasassa, itkuhälytin saapui itseasiassa jo toissaviikolla. Sairaalakassin pakkaan ensi viikolla. Lakanat pitäisi laittaa äitiyspakkaukseen niin sitten olisi sänkykin valmiina. Eilen käytiin synnytysvalmennuksen neuvojen mukaisesti koittamassa miten turvaistuin kiinnitetään autoon. Kuulemma aika paljon on tuskastuneita uusia vanhempia sairaalan pihassa kun ensimmäistä kertaa laittavat turvaistuinta autoon siinä vaiheessa kun vauva haetaan kotiin.

Eilen oli ihan plussakeli, nyt muutama aste pakkasta ja aurinko paistaa. Ihan kuin olisin eilen haistanut jo pienen tuoksun keväästä :) Sitä onkin kiva odotella vauvan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti