sunnuntai 26. joulukuuta 2010

Tavarameri osa 3

Tänään sain aamusta laitettua vauvan vaatteet paikalleen.


Samalla järjestin yhden hyllyn lisätilaa, sillä vaikka laitoin 70 cm ja suuremmat vaatteet vielä pois näkyviltä, tuli vaatteita niin paljon, etteivät ne mahtuneet siihen tilaan mihin ajattelin.


Aika hyvin on koittain vaatteita, 50-56 cm muutamia, enemmän 60-68 cm ja jo muutamia 70 cm ja ylöspäin.


Eiköhän me näillä pärjätä ainakin alkuun ;)


Järjestin myös harsot ja kestovaipat sekä sekalaiset vauvasälät omiin laatikoihinsa.

 
Harsoja on kertynyt mukavasti, joten niitä voi käyttää surutta vaippaharsoinakin, värikkäämmät sitten puklurätteinä ja muussa käytössä. Kestoja on imuosia vajaa kymmenen, kuoria kolme ja äidin neulomia villahousuja kaksi. Lisäksi äitiyspakkauksen kaksi imua ja isommalle tarkoitettu vaippa. Ystävä suositteli vielä ostamaan paperiliinoja. Ja täytyy niitä kertakäyttöisiäkin vielä ostaa, varmuuden varalta. Näillä päästään varmasti alkuun. Äidillä oli vielä työn alla muutamat vähän isommat kestot ja imut.


Vaatteiden lisäksi saatiin leikkikaari (itseasiassa kaksi, joista toinen jätettiin vanhemmilleni), toinen hyppykiikku (jätettiin sekin vanhemmilleni), sitteri, leikkimatto, unipussi, imetystyyny, turvaportti ja miehen vanha villaviltti. Vanna unohdettiin ottaa mukaamme (miehen vanha).  Lisäksi ostettiin pöydän kulmiin laitettavat pehmikkeet ja klipsejä laatikoihin. Tavaraa alkaa siis olla.


Vielä täytyy hommata se itkuhälytin, tuttipulloja pari, tutteja pari, kertakäyttövaippoja, vauvan lääkkeitä (onneksi miehen äiti on apteekissa töissä) ja vauvan sänkyyn petivaatteita (meillä on nyt kahdet lakanat).  Vaippapyykkikori ja sappisaippuaa. Varmaansti kaikkea muutakin tulee mieleen matkan varrella. Itselleni pitäisi ostaa imetysliivit.

Liiveistä tulikin mieleeni, että huomasin eilen rintojeni alkaneen tihkuttaa maitoa. Ihmekös olen haistanut jo monta päivää "vauvan tuoksun" voimakkaana. Vielä ei liivinsuojia tarvitse kuitenkaan.

Mutta nyt menen laittamaan loputkin harsot kuivumaan ja sitten pupellan jouluruokaa (porkkana-, bataatti- ja perunalaatikkoa, rosollia ja kalkkunaa). Mikä onkin saanut taas mahani toimimaan ja aineenvaihdunnan liikkeelle :) Tai sitten se on se suklaa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti