torstai 4. marraskuuta 2010

Väsyttää!

Melkein meinasi unohtua viikon masukuva! Eilen aamulla muistin mutta mies olikin aamutoimissaan niin nopea, etten ehtinyt napsaista kuvaa. Mutta tänään on vapaapäivä, ja II-vaiheen viimeiset asiat.


En osaa enää sanoa kasvaako maha vai ei. Tai kasvaahan se, mutten enää näe eroa viikossa, sen verran alkaa olla kokoa jo. Jos päälläni on paita, joka ei ole ihan tiukka, peilistä katsottuna näytän lihavalle. Sivuprofiilista on tietysti ilmiselvää että olen raskaana. Mutta minusta otettiin valokuva pitkästä aikaa viikonloppuna ja kyllä se taitaa paino näkyä jossain määrin myös kasvoissa. En ole ihan varma. Olen aina niin kriittinen itseäni kohtaan.

Väsymys muuten alkaa vaivata tosissaan. Se toisen kolmanneksen energinen olo kesti vähän päälle viikon, nyt taas on kooma päällä. Töissä hädintuskin jaksan täysillä edes puolikasta päivää. Kotiin päästyä en vain jaksa enää tehdä mitään. Ei varsinaisesti nukuta mutta väsyttää ja laiskotuttaa ihan tajuttomasti. Alkaa jo ärsyttää, kun tehtäviä asioita olisi ihan riittävästi, etenkin töissä. Ensi kuussa tulee iskemään paniikki jos en saa kunnolla aikaan tässä kuussa. Mutta olen vain niin hyvä keksimään tekosyitä. Tällä viikolla en ole ehtinyt edes lukea sillä on tuo II-vaihe. Tänäänkin olisi ollut kotilukupäivä, mutta pitää lähteä tunnin päästä teoriatunneille, sieltä hakemaan auto ja lounaalle, ja sitten loppupäiväksi radalle kruisailemaan. Sitten onkin jo ilta. Huomenna ehkä, tosin työkaverilla on väitös ja illalla karonkka, joten siinä meni sekin päivä. Ihan omasta viitseliäisyydestähän tämä on kiinni.
Ensi viikolla sitten.

Aloitin muuten isyyspakkauksen kokoamisen miehelle ja aion antaa sen isänpäivänä yllätyksenä miehelle. Kävin henkkamaukalla ostamassa I <3 DAD bodyn, pipon, sukat ja ruokalapun. Aika kornia mutta söpöä :) Lisäksi pitää käydä ostamassa korvatulppia ja pullo hyvää viskiä.

Nyt ehtisin lukea ihan vähän ennenkuin lähden. Tulisi vähän parempi omatunto.

***
Piti vielä ihmetellä, että tämä on nyt itseasiassa 201 postaus. Sadannen kohdalla kesäkuussa kurkistelijoita oli ollut vajaa 500. Nyt laskuri kertoo että kurkistelijoita on ollut yli 2500! Ja täytyy ihan kehaista., että laskuri ei laske jokaista sivupäivitystä omaksi kerrakseen ;) Ihan uskomaton lukijaräjähdys. Hui! :)

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva idea toi isyyspakkaus! Taidan ryövätä idean, ku isänpäivä sattuu tänä vuonna vielä miehen syntymäpäiväksi :)

    VastaaPoista
  2. Idea on vapaasti ryövättävissä, itsekin otin idean jostain muualta ;)

    VastaaPoista