perjantai 5. marraskuuta 2010

25

Tänään olen ollut täällä muailmassa masun ulkopuolella neljännesvuosisadan verran.

Itse en edes muista koko asiaa, sillä tänään on kollegan ja ystävän väitöstilaisuus ja karonkka, joten ajatukset on suuntautuneet sinne. Täytyy tässä vähän nyt syödä jotain että jaksaa odottaa ravintolaan, juhlapaikkana on sama ravintola jossa kävimme syömässä miehen ja vanhempiemme kanssa kun meidät vihittiin. Odotan makoisaa ruokaa :)

En ole juhlinut synttäreitäni sen jälkeen kun täytin 20. Joka vuosi sen jälkeen on ollut jotain muuta. Yhtenä vuonna olin ulkomailla (USAssa vaihto-oppilaana) ja synttäreiden aikaan koti-ikävä (eristyisesti miestä oli silloin ikävä) oli pahimmillaan. Ystävät kyllä ostivat minulle tyypillisen amerikkalaisen kakun (kamalan äklömakeaa). Toisena vuonna oli samana päivänä äidin enon hautajaiset. Kolmantena tapahtui jotain ikävää myös (en kyllä nyt juuri muista että mitä) ja muina vuosina on vain ollut jotain muuta. Mutta mikäpä tässä on taas täyttää 21 vuotta ;)

Mutta nyt välipalalle ja sitten alan valmistautua iltaan. Kivaa laittaa tukka ja naama nätiksi ja juhlavaatteet. Tämän illan asuna on äitini pitkä musta hame (omani eivät mahdu yllättäen päälle) ja H&M:ltä ostettu musta juhlava t-paita, jossa on jotain kimallusta kaula-aukon kohdalla. Paitaa ostaessani päätin etten saa kompleksia kun pyysin ystävää kahdesti tuomaan isomman koon, vaikka olin jo ottanut ison paidan sovitukseen ;) Mutta se paita ei ole mammavaateosastolta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti