keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Raukaisee

Ohhoh miten sauna puuhakkaan päivän jälkeen raukaisee!
Eilinen jumppatuokiokin teki tosi hyvää. Huhkin tehokkaasti 15 min crossarilla (luin jostain, että näin viimeisellä kolmanneksella syke ei saisi nousta yli 150 yli 15 minuutiksi, ja minulla syke on helposti siellä 160-170 korvilla ilman sen suurempaa ponnistusta) ja menin venyttelyyn. Ihanan pitkissä venytyksissä pääsin oikeasti venymään ja piiitkästä aikaa paukauttamaan selkääkin! Vähän oli maha tiellä, mutta yllätin kuitenkin itseni venyvyydelläni.

Jumppa ja vedenjuonti auttoi turvotukseenkin, on ollut ihanaa kun sormukset on taas pyörineet sormissa ympäri :D Tänään on vain ollut joku hiilarivaje, töissä lounaalla teki kovasti mieli vaaleaa leipää (mitä syön todella harvoin) ja kotona makaronia (täysjyvä).
Kotiin päästyä syötiin ja katsottiin jakso Housea, ja sen jälkeen käperryin viltin alle sohvalle lukemaan kirjaa, pitkästä aikaa! Nyt suunnittelen, että kunhan pyykit on peseytyneet koneessa, ja joku (todennäköisesti minä) on ripustanut ne kuivumaan, menen jatkamaan samaa puuhaa sänkyyn ja nukahdan ajoissa. Huomenna on tiedossa kotityöpäivä, ihanan palkitsevaa jäädä kotiin kun olen jaksanut olla kovin ahkera töissä! Ilmeisesti se kalenteriin "viikkotehtävien" kirjoittaminen auttoi :)

Näin eilen kuvan kolarissa olleen ystävän autosta. Oli muuten mennyt ihan ruttuun niin edestä kuin takaakin. Tavallinen auto oli muuttunut ystäväni sanoin mopoautoksi. Onneksi takana matkustanut karvaturri on niin pieni, ja selvisi hengissä, mikään sen suurempi ei olisi selviytynyt takapenkillä.

Mielessä oli joku asia, mistä piti kirjoittaa, mutta nyt väsyttää ja raukaisee niin maan pirusti, etten jaksa miettiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti