tiistai 30. marraskuuta 2010

Normipäivä

Viime yönä heräsin tuskaiseen kipuun mahassa. Se oli suonenveto. Suonenveto?! Mahassa!!! Kyllä, se on mahdollista. Nukahdin kuitenkin pian takasisin kivun hellitettyä. Nukuin yön hyvin, heräsin vain pari kertaa, en edes valvonut. Ja aamulla väsytti ihan tuhottomasti.

Aamulla kävin töissä ensimmäisen puolentoista tunnin aikana neljästi vessassa. Tosin join vettä litran. Kahvitunnilla söin viilin ja mysliä ja tuijotin vain eteeni puoli tuntia kuunnellen kuinka muut taivastelivat lentolakkoa.
Tein konehommia ja kävin vähän ihmettelemässä tuloksia laborantin kanssa. Tein listaa hommista, jotka voisin delegoida lähiaikoina muille, jotta saisin maksimoitua ajan kirjoittamisen parissa. Lounaaksi söin rapeita kalapaloja, perunaa ja kermaviilikastiketta. Sekä salaattia ja nappileivän.

Iltapäivällä tein lisää konehommia ja naureskelin työkaverin kanssa raskausajan hapatuksille ja miehille. Kävin viimeisellä työtunnilla kahden ystävän kanssa kahvilla (teellä ja suklaapatukalla) juoruilemassa.

Tulin kotiin, söin miehen viikonloppuna tekemiä broilerpullia, täysjyvämakaronia ja herkkusienikastiketta samalla kun katsoin jakson Housea ja luin sähköpostit.

Nyt väsyttää ihan kamalasti, mutta aion jaksaa vielä illalla venyttelyyn.

Huomenna ja ylihuomenna on taas kotityöpäivät, ihanaa!

Mieleni tekee suklaata.

2 kommenttia:

  1. Tällästähän tää taitaa olla. Joinain päivinä ajatukset ja elämä pyörii mahan ympärillä, toisina tuntuu et kulkis päivän läpi ku sumussa, joskus taas ei oikein muistakaan, että mahassa majailee joku. Mäki nukuin vaihteeks hyvin ja silti oon ollu väsyksissä töissä. Töissä ei tarvinnu onneks kun pitää kaks tuntia - toinen meni joulujuhlanäytelmän suunnittelemiseen ysien kanssa (väsyttävää!) - ja laatia kokeet parille luokalle. Sain tänää myös verensokerimittarin, ku mulle napsahti se kammottu raskausajan diabetes -diagnoosi =/ Ja nyt toivon, ettei tänää tarvis tehä enää mitään muuta (vaikka muuttolaatikoita olis kyllä purettava...).
    Tsemppiä sinullekin arkeen! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Hanna!

    Voimia arkeen sinnekin, toivottavasti verensokerit pysyy kuosissaan helposti ja saat pian kodin kuntoon. :)

    VastaaPoista