lauantai 6. marraskuuta 2010

Hängouveri

Oli todella mukavat juhlat eilen. Ravintolassa oli ihan hyvää ruokaa, tosin hääpäivän ruoka oli parempaa. Alkupalaksi oli tapasta suomalaisittain, viidestä naposteltavasta kolmessa oli punaista lihaa, enkä kehdannut jättää niitä syömättä. Olivat todella pieniä (siis ihan tapaksia) joten pistelin ne suihini. Hirvi maistui ihan ok:lle, possun mausta en pitänyt yhtään. Eipä tullut mitään kamalia kaipauksia punaisen lihan perään, joten en aio muuttaa tapojani :) Mutta ei tullut mitään morkkistakaan, vaikken olekaan syönyt punaista lihaa kohta kymmeneen vuoteen. Pääruokana oli kuhaa ja katkarapuohraa, jälkiruoaksi jotain makeaa kakkua ja lakkamoussea. Yllätykseksi minulle ja juhlakalun isälle tuotiin suklaakakkupalat (oli muuten älyttömän hyvää), meillä molemmilla kun oli synttärit :D Työkollega oli kuulemma vähän avittanut keittiöväkeä, kun ihan äimistyneenä ihmettelin että miten he tiesivät, en ollut maininnut synttäreistäni kenellekään! Yllätyin kyllä ihan täysin!

Ravintolasta jatkoimme pienellä porukalla baariin, ja jaksoin istua juhlaväen kanssa siellä yhteen asti. Sitten alkoi väsy ja nälkä painaa, joten soitin miehen hakemaan kotiin. Söin vähän ja menin nukkumaan. Jatkoin unissani juhlia ja seitsemän aikaan heräsin ensimmäisen kerran. Jatkoin unia todella katkonaisesti ja kymmeneltä nousimme ylös. Olo oli ihan tosi vetämätön ja ihan pöhnäinen. Minulla oli krapula!!??

Otin tyynyn mukaani alakertaan ja katselin Frendejä aamun viltin alla makoillen. Olo oli turvonnut ja todella väsynyt. Kävimme pelailemassa muutaman tunnin ja halusin kävellä pienen lenkin samalla, jos se vaikka saisi nesteet kiertämään ja piristäisi oloa. Samalla huomasin, että ne "alavatsalihakset" olivat ihan älyttömän kipeät, en meinannut saada kenkiä pois/takaisin jalkaan. Lenkki kuitenkin piristi hieman, samoin sauna, jossa kävimme kotiuduttuamme. Olen juonut paljon vettä tänään ja se on helpottanut sekä turvotukseen että krapulaan. Ja siis jos ei ole jo muuten ilmiselvää, niin en juonut eilen tippaakaan alkoholipitoista juomaa :D

Ja tuli tässä mieleeni, en ole aiemmin tainnut sanoa että myttynen tykkää majailla mahassa oikealla puolella. Istukka on edessä vasemmalla, joten tilaa on varmaankin paremmin oikealla. Maatessa maha on välillä selvästi oikealle kallellaan ja pääosa myllerryksestä tuntuu oikealla. Usein myös peppu tai pää tuntuu ihan selkeästi kädelle oikealla. En osaa sanoa kummasta on kyse. Naureskeltiin toispuoleiselle mahalleni miehen kanssa tässä kun katsoimme elokuvaa.

Mutta nyt taidan painua jo pehkuihin. Olo on huomattavasti parempi kuin päivällä, selvisin siis krapulasta (edelleen ??!!). Mutta haluan silti kunnon, pitkät yöunet, kun nukuin niin levottomasti viime yön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti