perjantai 15. lokakuuta 2010

Talvi

Niin se tuli lumi maahan tännekin eilen. Aamulla kastelin kukat ja lorautin mukaan vähän merileväuutetta (auttaa kasveja selviämään pimeämmästä ajanjaksosta) ja olo oli jouluinen ja talvinen, sillä se merilevän tympeä haju muistutti viime talvesta ja jostain syystä erityisesti joulusta.
    

Jäin tänäänkin kotiin, sillä sain niin paljon eilen aikaan, tänään on tavoitteena saada saman verran tehtyä ja olo on positiivinen ja energinen. Samalla kotona olo rentouttaa ja lataa pattereita. Ihanaa!

Eilen saatiin vihdoin paikalleen se miehen pöytätasokin, lakkauskertoja tarvittiin muistaakseni noin kuusi-seitsemän jotta pinnasta tuli tasainen. Nyt se istuu alakerran sisustukseen paremmin ja näyttää muutenkin huomattavasti paremmalle. Viikonlopun aikana mies lupasi lakata myös pöydän laatikoston.

Ennen:


Jälkeen:


Miehen työtuoli muuten ei ole noin likainen oikeasti, jostain syystä salama sai aikaan tuollaiset töhnät selkänojaan ja käsinojaan!

Tänään kokoonnumme taas opiskeluystävien kanssa, lähdemme erään meistä mökille viikonlopuksi. Luvassa tulee olemaan paljon naurua ja huonoja (ja tietty hyviäkin!) juttuja, ruokaa, saunaa, ulkoilua ja oleilua. Ihanaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti