maanantai 18. lokakuuta 2010

Irtiotto

Ai että oli kerrassaan mukava viikonloppu! Perjantaina oltiin paikan päällä melko myöhään, mutta ehdittiin vielä saunaan ja juoruilla hyvin yli puolenyön. Yö nukuttiin makoisasti ja tehtiin oikein kunnon aamiainen, jota nautittiin piiiitkään! Siitä suunnattiin pienelle turistikierrokselle katsomaan miltä paikallinen keskusta näyttää ja käytiin samalla vilkuilemassa vähän maisemiakin.


Takaisin suunnattiin taas ruoanlaittoon, ja saatiin isä (erään ystävän siis) savustamaan meille siikaa! Hän oli ihan itse ideoinut tämän ja voi että oli hyvää! Insuliinikoomasta selvittyämme aloitimme jälkiruoan tehtailun, ja saimme seuraksemme myös pikkuveljen (samaisen ystävän), joka ei kuitenkaan halunnut liittyä korttipeliseuraamme (jota ei kenenkään muunkaan mielenterveys kestänyt kertaa enempää :D). Taas käytiin saunassa ja pelattiin lisää, vuorossa oli Alias ja Trivial Pursuit, jälkimmäisessä oli havaittavissa jo aikamoista väsymystä ja kaikki rynnättiinkin nukkumaan heti kun peli saatiin päätökseen. Kukaan ei taida edes muistaa että kenen joukkue voitti :D Sunnuntaina nautittiin taas pitkä aamiainen ja pakattiin sekä siivottiin mökki, ja suunnattiin takaisin kotiin.


Vielä kun olisi saanut pari päivää lisää, mutta oli tämäkin jo paljon, ihana irtiotto!

Ja vaikka olisin voinut nukkua ja rentoutua enemmänkin, olin tänään töissä todella energinen kun ensin vain sain itseni hereille. Sain suunniteltua aikatauluja, tehtyä ihan labratöitä ja kirjoitettuakin! Huomenna aion pitää taas kotipäivän, yritän saada yhden osion kirjoitusurakkaa valmiiksi. Tai no, yhden osion alaosion. Mutta sekin on jo iso työ. Töiden jälkeen suunnattiin salille (!!!) ja teki hyvää. Jospa se taas tästä...

Myttynen myllertää jo melkoisen paljon mahassa, huomaan jonkinlaista säännöllisyyttä liikehdinnässä. Usein herätään juuri ennen ruoka-aikaa (omaani siis), vähän myllerretään töihin mennessä ja tietysti sitten illalla ennen nukkumaanmenoa. Parin tunnin välein siis. Liikehdintä on siirtynyt nyt vähän ylemmäs kun olen levännyt. Potkut tuntuvat edelleen voimakkailta yksittäisiltä elohiiren kopsauksilta, muljauksilta ja harvemmin vielä kunnon kopsasuilta. Voimakkaimmat näkyvät kuitenkin jo ulospäinkin.

Hassua oli huomata ihan konkreettisesti miten erilailla maha kasvaa raskaudesta riippuen. Eräs viikonlopun tyttökavereista on myös raskaana, kaksi viikkoa meitä edellä. Ja meillä maha on huomattavasti isompi! On meillä äideilläkin vähän kokoeroa, mutta ei mitenkään huomattavan paljoa. Hän odottaa tyttöä, ehkä sekin selittää, tai sitten ei :)

Yksi uusi vaiva on tullut kuvioihin. Enää ei öisin käännytä asennosta toiseen vaivattomasti, vaan mahaa pitää vähän avustaa, ettei tule repäisykipua. Nukun suuren osan yöstä edelleen selällään tai osittain mahallaan/kyljellään. Myös nopeat ja äkkinäiset liikkeet tuntuvat pahalta ja tuntuu että tuolilta noustessa pitää välillä jo pöngertää raskausmaisesti. No, raskaanahan tässä ollaankin.

Vielä 15 minuuttia ja sitten pääsen saunaan, loppuillan aion löhötä ja rentoutua tehokkaan päivän kunniaksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti