torstai 7. lokakuuta 2010

Rakenneultra

Hetki sitten tultiin rakenneultrasta ja kaikki on hyvin. Katsottiin monia eri rakenteita, mm. pään läpi- ja ympärysmitta, pikkuaivot, kasvon luut, huulet, käsien ja jalkojen luut, sydän, munuaiset, mahalaukku, eri verisuonet, napanuora, selkäranka ja tietysti nyös istukka. Varmasti unohtui jotain listasta. Niin paljon on nähtävissä että ihan yllätyin! Yhteensä ultraus kesti puolisen tuntia. Hoitaja kertoi tarkasti koko ajan mitä oltiin katsomassa ja pysäytti kuvan ja näytti vielä hiirellä mitä kohtaa katsotaan. Myttynen oli kasvot selkään päin, jalat ylhäällä sammakkoasennossa. Kääntyi oikeaan asentoon aina siksi aikaa, että ehdittiin katsoa se mitä oltiin katsomassa ja sitten kääntyi pois :D

Kysyttiin lopuksi myös sukupuoli, vaikka olisihan se pitänyt arvata jo ensimmäisten tarkasteluiden kohdalla. Kun katsottiin käsivarren luita, toinen käsi löytyi haarovälistä :D Siinä kyllä naurettiin kaikki! Ja naurettiin miehen kanssa sille vielä ulkopuolellakin, tulee kyllä ihan isäänsä :D Meille tulee siis ihan selvä poika, ei voinut niistä vehkeistä erehtyä!


Istukka on aika iso, muttei kuulemma missään nimessä liian iso. Lapsivettäkin löytyy hyvä määrä ja myttynen vastaa ihan viikkoja. Olo on taas kovin onnellinen ja jotenkin seesteinen. Kaikki on hyvin.

3 kommenttia:

  1. :D Meillä taas pikkuapina pisti jalat visusti ristiin, ku yritettiin kurkkia sukupuolta. Kätilö kerkes nähdä vaan nopeen vilauksen eikä nähny mitään eli arveli että tyttö olis tulossa. Meistä se jalkojen ristiminen oli paljon selvempi merkki sukupuolesta :)

    VastaaPoista
  2. Onnittelut poikalupauksesta, ja hienoa että kaikki on hyvin!

    VastaaPoista
  3. Hanna: kyllä ne vaan jo näköjään kohdussa osaa tuon stereotyyppisen käyttäytymisen ;D

    verskinen: kiitoksia ^^

    VastaaPoista