keskiviikko 27. lokakuuta 2010

Parempi päivä

Hyvin nukutun yön jälkeen painoasiakaan ei tunnu enää niin painavalta harteilla. Se on nyt vain alettava käydä lenkillä (kävely-, juoksu tai hölkkä supistaa jo) työpäivien jälkeen. Kävin eilen vähän tuulettumassa lyhyellä kävelylenkillä, tänään jäin taas kotiin töihin, tosin pitää piipahtaa töissä puolen tunnin verran. En kuitenkaan jaksa lukea kello kahta pitempään, joten kävelen sen tunnin töihin, ja sieltä mennään miehen kanssa Fressille, käyn BodyBalancessa. Se on sopivasti heti työpäivän jälkeen, keskiviikkoisin kun on aiemmin ollut kobudoa, mutta nyt maha on jo liikaa kepin tiellä joten se on lopetettava.

Tein myös uuden sivun tänne ruokapäiväkirjaa varten. Aijai kun näyttää alkuviikko huonolta, maanantaina kun käytiin miehen kanssa Buffassa syömässä :D

Tässä viikon masukuva, otettu eilen.


Ja kuva siitä portaiden alusesta. Ei ole ennen-kuvaa, mutta käytännössä tuolla oli kylmälaukku, pieni risa lipasto ja kaksi baarituolia. Oli aika kaatopaikkamainen tunnelma. Puolet noista laatikoista on vielä tyhjiä, katsotaan jos viimeistään viikonloppuna saisin ne täytettyä :)


Mutta nyt hommiin!

2 kommenttia:

  1. Ei kannata ottaa stressiä tuosta painoasiasta. Vaikuttaa kovasti siltä, että painoon puututaan niin kovin erilailla, riippuen neuvolantädistä. Itselle on tullut reilu 8kg painoa koko raskausaikana (vko 26), eikä mulle ole vielä kukaan huomauttanut asiasta, koska ne on tulleet niin tasaisesti.

    Toisilla on vain enemmän taipumusta siihen kuin toisilla, ei sille mitään voi. Kuitenkin on pakko syödä, ja jos yrittää kaikkensa ja silti tulee kiloja, niin antavat sitten neuvolassa valittaa. Näin mä olen päättänyt.

    Eli älä stressaa :)

    VastaaPoista