maanantai 9. elokuuta 2010

Ystäviä

Ai että miten oli ihana viikonloppu! Oli niin kiva nähdä pitkästä aikaa opiskelukavereita, olla vaan ja juoruilla. Viiden hengen voimin vallattiin koko olohuone patjojen avulla, kuudes nukkui miehensä kainalossa makuuhuoneessa. Raukka parka oli töissä koko viikonlopun ja tuskin sai nukuttua tarpeeksi meidän kikattelulta :D Käytiin kiertelemässä paikallista keskustaa ja muutamaa nähtävyyttä, grillattiin, istuttiin iltaa, syötiin paljon ja käväistiin vilkuilemassa paikallista (hiljaista) yöelämää. Tuli nukuttua ihan liian vähän, mutta ei haittaa. Naurettua tuli taas niin paljon, että vatsalihaksiin koskee!

Perjantaina päästyämme perille yksi ystävistä antoi meille kuvia katsottavaksi, hän oli käynyt ultrassa alkuviikosta! Laskettu aika on kahta viikkoa ennen meidän LA:ta! Vihdoin minullakin on ystävä joka odottaa samaan aikaan, esikoista ja vielä näin samoilla viikoilla mennään! Yhdessä saatiin lempinimi mammat :) Oli mukava kertoa kivoja uutisia kun vastaanotto oli niin sydämellinen ja kaikki onnittelivat silmät tuikkien.

Takaisinpaluu oli aika tuskainen. Junassa ei ollut ilmastointia ja paha olo meinasi tosissaan iskeä. Onneksi sain sen torkkumalla vältettyä. Olin aika naatti kun pääsin kotiin, harmi kun oli taas niin kuuma, että nukuin tämänkin yön aika huonosti. Onneksi ilman on luvattu viilenevän. Saisi tulla se ukonilma tännekin kyläilemään, haluaisin ihan kunnon myrskyn. Ei kuitenkaan ehkä niin kovaa kuin Asta-myrsky, mutta edes vähän sinne päin. Nyt ei ole näkynyt kuin vähän kostea maa yöllisen sadekuuron jäljiltä, mutta se ei yhtään raikasta ilmaa.

Ajattelin että olisin tänään mennyt jumpalle, saa nyt nähdä millainen olo on illasta. Nyt jo väsyttää tosi paljon.

Ainiin, kerroin yhdelle työkavereista tänään myttysestä, kun en voi tehdä yhtä työjuttua riskien takia ja pyysin häntä tekemään sen puolestani. Hetken hän katsoi minua silmät pyöreänä, vilkaisi mahaani ja kysyi silmät loistaen "Ihanko totta??" ja innoissaan lähti kohti labraa "Joo, teen sen heti!" :D Huikkasin perään että älä nyt ihan vielä kun minun pitää ensin valmistella se tehtäväksi :D Ihana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti