tiistai 31. elokuuta 2010

Vapaapäivä

Tänään pidin vapaapäivän. Loma alkaa maanantaina mutta täytyykin käydä töissä silloin, joten otin tällä viikolla yhden päivän vapaaksi. Kävin hoitamassa kaupungilla asioita, palautin kirjaston kirjat, hain uuden passin, etsin vauvatarvike-liikettä (enkä löytänyt), kävin lounaalla, ostin äitiyspaitoja, kolmet rintaliivit, kengät ja huivin. Kävin istumassa hetken ystävän luona, lähdimme luokseni katsomaan elokuvaa ja saunoimme.

Kerrassaan varsin mukava vapaapäivä :) Rahaa meni paljon, mutta vain rintaliivien vuoksi. Lupasin itselleni, että tästä palkasta saisin ostaa itselleni kahdet uudet liivit ja urheiluliivit. Minulla oli ennestään vain yhdet sopivat liivit, kaikki muut olivat vähintään kahta kuppikokoa liian pienet, mutta en ole raskinut ostaa uusia. Kokojani kun ei myydä kuin erikoisliikkeissä ja liivit siellä maksavat astetta enemmän. Mutta nyt olen taas todella tyytyväinen.

Olen yrittänyt rauhoittua kuuntelemaan josko tuntisin liikkeitä masussa. Eilen illalla tuntui pientä poksumista, mutta en oikein osaa mieltää niitä liikkeiksi. Vaikka enhän tiedä varmaksi.

Mutta nyt väsyttää niin paljon, että taidan suunnata nukkumaan. Jospa loppuviikon jaksaisi tehdä ahkerasti töitä, sitten pääsee kahden viikon lomalle ja häämatkalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti